• Reklam
  • Reklam
Reklam

ÇAYLAR ÇETİN BAŞKAN'DAN

ÇAYLAR ÇETİN BAŞKAN'DAN

ÇAYLAR ÇETİN BAŞKAN'DAN
Editor: Turgutlu Manşet
14 Aralık 2019 - 18:38

Turgutlu İbrahimci Parkında bir araya geldiği esnaf ve vatandaşlara çay ocağına geçip çay dolduran Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın; “Her zaman halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın Cuma günü İbrahimci Parkı çevresindeki esnaf ve kıraathaneleri, Cumartesi günü ise Musalar Yeniköy Mahallesinde bulunan kıraathaneleri ziyaret etti, vatandaşlar ile bir araya geldi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz ve Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu ile birlikte Cuma günü İbrahimci Parkı çevresinde bulunan kıraathane ve esnafları ziyaret etti. İbrahimci Parkında vatandaşlar ile yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunan Başkan Akın “Her zaman halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz.”dedi.
Makam arabası kullanmayan ve sık sık esnaf ziyaretlerinde bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Halktan kopuk, halka uzak yönetim hiçbir zaman başarıya ulaşamaz. Biz her zaman halkımızla iç içe olacağız. Yapacağımız tüm projelerde o projenin bileşenlerinin görüşlerini alacağız. Hayata geçireceğimiz tüm projelerde vatandaşlarımızın da fikir ve görüşlerini alacağız.” şeklinde konuştu.
Geleneksel Musalar Yeniköy Deve Güreşleri Öncesi Ziyaret
Geleneksel hale gelen ve 15 Aralık Pazar günü bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Musalar Yeniköy Deve Güreşleri öncesi Başkan Akın, mahalle kıraathanelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Akın: “Hem yağlı güreşler hem de deve güreşleri bizim önemli geleneklerimizden. Biz geleneklerimize sahip çıkarak onların gelecek nesillere aktarılması için Turgutlu Belediyesi olarak her zaman destekçisi olacağız.” dedi.