• Reklam
  • Reklam
Reklam

CAN DOSTLAR GÜVENLİ ELLERDE

CAN DOSTLAR GÜVENLİ ELLERDE

CAN DOSTLAR GÜVENLİ ELLERDE
Editor: Turgutlu Manşet
10 Aralık 2019 - 21:28 - Güncelleme: 10 Aralık 2019 - 22:08

Geçtiğimiz günlerde Manisa’nın Salihli ilçesinde ayaklarından bağlanarak çuvallara koyulmuş köpekler Turgutlulu ve Salihlili avcılar tarafından bulunmuştu. 
Can dostları çuvallardan çıkarıp ayaklarında bağlı iplerden kurtaran avcılar Mirza Çevik, Ali İzmirlioğlu, ve İsmail Alaçam daha sonra hayvanları besleyip su vermişler ve doğal ortama bırakmışlardı.
Bugün olayla ilgili Jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. 
Talihsiz can dostları bulan Avcılardan biri olan Salihlili çiftçi Ali İzmirlioğlu ile bölgede inceleme yapan ekipler Dogo Arjantin cinsi köpekleri aynı yere yakın bir bölgede buldu. Jandarma ekipleri tarafından kontrol altına alınan köpekler daha sonra Salihli Beledi̇yesi̇ Hayvan Tedavi Merkezi ekiplerine teslim edilerek tedavilerine başlandı.
Salihlili çiftçi Ali İzmirlioğlu ise köpekleri bulduklarında çok üzüntülü anlar yaşadığını belirterek; “Biz o anda çuvalları açtık ayaklarını çözdük yemek ve su verdik. Daha sonra doğal ortama gittiler. Bugün de Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlatmış. Geldiler birlikte aynı bölgeye gittik, garip yavrular aynı yerlerde geziyor. Annelerini bulamadık henüz. Jandarmayla birlikte Belediye Veterinerine Bilgi verdik geldiler ve iki yavru tedavi altına alındı. Şimdi daha huzurluyum, ama özellikle güvenlik güçlerinden isteğim bu vahşeti yapanları bir an önce bulup cezalandırması” şeklinde konuştu.