• Reklam
  • Reklam
Reklam

Çampınar, Çıkrıkçı ve Musacalı’ya altyapı müjdesi

Çampınar, Çıkrıkçı ve Musacalı’ya altyapı müjdesi

Çampınar, Çıkrıkçı ve Musacalı’ya altyapı müjdesi
Editor: Turgutlu Manşet
17 Mart 2023 - 12:59

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 154 Mahalle Projesi kapsamında 11 mahallede daha alt ve üstyapı çalışması yapmak için ihaleye çıktıklarının müjdesini paylaştı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısında açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün, deprem bölgesinde ilk günden itibaren yaraların sarılması için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Manisa’da da bu süreçte yatırımların devam ettiğini ifade eden Başkan Ergün, 154 Mahalle Projesi kapsamında 11 mahalle için daha ihaleye çıktıklarının müjdesini verdi.
Şehzadeler, Saruhanlı, Salihli ve Turgutlu’da 11 mahallenin alt ve üstyapısı yenilenecek
Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, meclis toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada, “Biliyorsunuz ilk olarak 101 Mahalle Projemizi tamamlamıştık. Ardından 154 Mahalle Projesi kapsamında bugüne kadar 80’in üzerinde mahallemizde çalışmaları tamamladık. Yani bugün 784 tane eski adıyla köy ve belde yeni adıyla mahallelerimizin 254 tanesinin tüm altyapılarını ve üstyapılarını tamamlama noktasında bilfiil çalıştık.Güneşli gibi bazı beldelerimizin, mahallelerimizin dışında birçok mahalleyi tamamladık. 154 Mahalle Projemizin 51 tanesi beklemede kaldı. 154 Mahalle Projemiz kapsamında köyden mahalleye dönüşen yeni yerleşim yerleri için de geçtiğimiz hafta ihalelerini yaptık. Bu kapsamda Saruhanlı ilçemiz Apak, Kepenekli ve Şatırlar Mahallesi, Salihli ilçemiz Çelikli, Emirhacılı, Karaağaç ve Yağmurlar Mahallesi, Turgutlu ilçemiz Çampınar, Çıkrıkçı ve Musacalı Mahallesi ile Şehzadeler ilçemiz Çerkezmahmudiye Mahallesindeki alt ve üstyapı çalışmalarına hayırlısıyla yakın bir sürede, sözleşmeleri, prosedürleri tamamlandığında ki bu da en fazla 1 ay oluyor. Startını vermiş olacağız. Hedefimiz bu sene içerisinde bu mahallelerimizi de yılın sonuna kadaar tamamını bitirmek. Hem altyapısıyla hem üstyapısıyla ” dedi.