• Reklam
  • Reklam
Reklam

CAMİ İMAMI VATANDAŞ'IN İHTİYAÇLARINI EVLERİNE ULAŞTIRIYOR

CAMİ İMAMI VATANDAŞ'IN İHTİYAÇLARINI EVLERİNE ULAŞTIRIYOR

CAMİ İMAMI VATANDAŞ'IN İHTİYAÇLARINI EVLERİNE ULAŞTIRIYOR
Editor: Turgutlu Manşet
02 Nisan 2020 - 15:57 - Güncelleme: 02 Nisan 2020 - 16:01

Turgutlu'da uzun yıllardır Dereköy camii imamlığı yapan Kerim Erakbaba camilerin kapalı olduğu bu dönemde Turan Mahallesinde oturan vatandaşların ihtiyaçlarını evlerine teslim ederek koronavirüs ile verilen mücadeleye destek oluyor.
Dünya'yı tehdit eden koronavirüs salgını ülkemizde de etkisini her geçen gün daha da ağırlaştırırken, tüm Türkiye'de 65 yaş üstü ve kronik hastalıkları bulunan vatandaşların sokağa çıkması bir süre önce yasaklanmıştı.
Kaymakamlık ve belediye ekipleri evinden çıkamayan vatandaşlara yardım elini uzatırken, mahalle muhtarları da mahallerinde yaşayan 65 yaş üzeri ve kronik hastalığı nedeniyle sokağa çıkamayan vatandaşlara destek veriyor.
Turgutlu'da uzun yıllardır Dereköy camii imamlığı yapan Kerim Erakbaba'da camilerin kapalı olduğu bu dönemde Turan Mahallesinde oturan vatandaşlara ihtiyaçlarını evlerine teslim ederek destek oluyor.
Mahalle muhtarından aldığı liste ile ihtiyacı olan vatandaşların evlerine giderek ihtiyaçlarını ulaştıran Kerim Hoca, vatandaşın takdirini kazanıyor.