• Reklam
  • Reklam
Reklam

BU OYUNUN GİRİŞ BİLET; ATKI - BERE - ELDİVEN

BU OYUNUN GİRİŞ BİLET; ATKI - BERE - ELDİVEN

BU OYUNUN GİRİŞ BİLET; ATKI - BERE - ELDİVEN
Editor: Turgutlu Manşet
31 Ocak 2020 - 19:33

Pazar Günü saat 20.00’de Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda Turgutlu Belediyesi Atatürk Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenecek tek perdelik tiyatro oyununun giriş bileti olarak Elazığ’daki çocuklara gönderilmek üzere atkı, bere ve eldiven toplanacak.
Turgutlu Belediyesi etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezinde çalışmalarına devam eden gruplar farklı etkinliklerle çalışmalarını Turgutlulular ile buluşturuyor. Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından “Siyah Beyaz Yazar ya da Gri Oyun” Pazar günü seyirciyle buluşacak. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasında sahnelenek oyun saat 20.00’de başlayacak. Oyuna girişlerde Elazığ’da deprem bölgesinde yaşayan çocuklara gönderilmek üzere atkı, bere ve eldiven toplanacak.
Kübra Bayramoğlu ve Büşra Özsoy tarafından kaleme alınan oyunun yönetmenliğini Gönül Özkaradayı yapıyor. Oyunda Turgutlu Belediyesi Atatürk Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu oyuncuları; Adem Köprülü, Aliye Güllübal, Aysu Baylan, Büşra Gürsoy,Cem Kartalcan, Çağlar Özkök, Eda Erdiydi, Emirkan Alp, Esme Tülin Yıldırım, Figen Özkaradayı, Gülsenem Saraç, İlayda Ezeli, Muharrem Meraklı, Melek Ezeli, Mert Öztürk, Mustafa Aktaş, Nihal Göncü, Ramazan Alp, Volkan Salık, Vural Çelik, Ziya Akbulut rol alacak. 
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Geçtiğimiz hafta Elazığ için topladığımız yardımlardan sonra Atatürk Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezimiz Tiyatro Topluluğu tarafından böylesine anlamlı bir oyun düzenlendi. Oyuna girişte deprem bölgesinde yaşayan çocuklarımıza gönderilmek üzere atkı, bere ve eldiven toplanacak. Ben tüm duyarlı Turgutlu halkını hem bu güzel oyunu izlemeye hem de Elazığ’daki çocuklarımıza destek olmaya davet ediyorum.”dedi.