• Reklam
  • Reklam
Reklam

BU İYİLİK UNUTULMAZ!

BU İYİLİK UNUTULMAZ!

BU İYİLİK UNUTULMAZ!
Editor: Turgutlu Manşet
30 Nisan 2020 - 15:30

Seramiksan'dan Zor Zaman'da Turgutlu Esnafına Anlamlı Destek
Koronavirüsü salgını nedeniyle Turgutlu'da işyerleri geçici olarak kapanan ve zor durumda olan  621 küçük esnafa, 500.000 TL' si Seramiksan tarafından, 121.000 TL' si ise Turgutlu SYD Vakfından karşılanacak olan 621 Bin TL nakit desteği sağlanacak.
Turgutlu Kaymakamlığından pandemi nedeniyle işyerleri kapanan esnafa maddi destek projesi.
Turgutlu ilçesinde, Kaymakamlık SYD Vakfı tarafından maddi durum incelemesi sonucu ihtiyaçlı olduğu tespit edilen 621 küçük esnafa 1000'er TL sosyal destek ödemesi yapılıyor.
Konuya ilişkin açıklama yapan Kaymakam Ali Yılmaz şunları söyledi: “Koronavirüsü salgını nedeniyle işyerleri geçici olarak kapanan ve zor bir süreç geçiren esnafımıza sahip çıkmak ve bir nebze de olsa onları rahatlatmak amacıyla bir çalışma başlattık. Bu süreçte, ilgili Oda Başkanları ve İlçemizin hayır işlerinde her zaman destek sağlayan Seramiksan sahipleriyle görüştük. İlçemizin köklü Firması Seramiksan ve Demirdöver Ailesine böyle bir sosyal sorumluluk örneği sergilediklerinden dolayı bilhassa teşekkür ediyorum. Devletimizin küçük esnaf için sağladığı kredi vb. desteklerin yanı sıra bu sosyal dayanışma Turgutlu’ya özgü örnek bir çalışma oldu.
Bu kapsamda işyerleri geçici olarak çalışamayan 621 küçük esnafımıza, 1000'er TL destek sağlıyoruz. Kaynağın 121.000 TL si SYD Vakfımızdan 500.000 TL si Seramiksan A.Ş. tarafından karşılanıyor.
Bu zor süreçte esnafımıza, tüm işyerleri olumsuz etkilenen vatandaşlarımıza sabırlar diliyor ve en kısa zamanda hastalık riskinin ortadan kalktığı sağlıklı günler diliyorum” dedi.