• Reklam
  • Reklam
Reklam

BU ANAHTARLIK HAYATI KOLAYLAŞTIRIYOR

BU ANAHTARLIK HAYATI KOLAYLAŞTIRIYOR

BU ANAHTARLIK HAYATI KOLAYLAŞTIRIYOR
Editor: Turgutlu Manşet
30 Aralık 2020 - 19:03

Turgutlu’da uzun yıllardır tanıtım ve reklamcılık alanında hizmet veren Medyatix firması kendi ürettiği HES Kodlu anahtarlıklar ile vatandaşlara ve müşterilerine bu konuda büyük kolaylık sağladı.
Koronavirüs salgınıyla birlikte hayatımıza giren HES Kodu uygulaması, kişilerin koronavirüs riskli veya risksiz olup olmadığı gösteren bir uygulama.
Medyatix firması neredeyse hayatımızın bir parçası olmaya başlayan ve birçok kamu kurum ve kuruluşta karşımız çıkmaya başlayan HES Kodunu kişisel anahtarlık üzerine işleyerek yeni bir akım başlattı.
Korona süreci ile birlikte büyük sıkıntılar yaşadıklarını ancak bir çıkış bulmak için çeşitli yöntemler denediklerini ifade eden Medyatix sahibi Fatih Süzük; “Turgutlu’da uzun yıllardır reklam tanıtım ve organizasyon alanında hizmet veriyoruz. Ülkemizde koronavirüs görünmesiyle birlikte tüm esnaf arkadaşlarımız gibi bizde sıkıntılı günler yaşadık. Ama yılmadık, hep bir çıkış aradık, kişisel hediyelik eşyalardan reklam tanıtımlarına kadar ne yapabiliriz diye düşündük. Üzerinde kişisel HES Kodu bilgilerinin bulunduğu anahtarlık üzerinde çalıştık. Kendi atölyemizde bulunan lazer makinamızla çözümü bulduk ve üretime başladık. 
HES Kodunun hayatımızın bir parçası haline gelmesiyle birlikte siparişlerimizde artmaya başladı. Şimdi çok şükür iyi bir talep var. Hem vatandaşımızın bir ihtiyacına çözüm bulduk hem de bu süreçte firmamızı ayakta tutmaya çalışıyoruz.” Dedi.
Medyatix firma sorumlusu Fatih Süzük anahtarlık siparişi vermek isteyen vatandaşların kendilerine (0236) 313 18 41 numaralı Whatsapp hattından veya medyatixhome İnstagram adresinden ulaşabileceklerini belirtti.