• Reklam
  • Reklam
Reklam

BİZİM ÇOCUKLAR İMZAYI ATTI

BİZİM ÇOCUKLAR İMZAYI ATTI

BİZİM ÇOCUKLAR İMZAYI ATTI
Editor: Turgutlu Manşet
29 Aralık 2021 - 16:23 - Güncelleme: 29 Aralık 2021 - 16:35

Turgutluspor’da teknik direktörlük koltuğuna Nazım Gülay oturdu. Gülay’ın yardımcılıklarını ise eski Turgutluspor’lu  futbolcular Ömer Kaplan, Ramazan Altıntepe, Turgutlulu kaleci antrenörü Altınay Çetin, TurgutluluFatih Çağlın ve Engin Yılmaz yapacaklar.
TFF. 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta teknik direktör Atila Gerin ile karşılıklı anlaşarak ayrılan Turgutluspor’un yeni teknik direktörü Nazım Gülay oldu.
Turgutluspor tesislerinde düzenlenen törene Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutluspor Başkanı Ahmet Daşkan ve yöneticilerin katıldı.
Turgutlu’nun ve Turgutluspor’un evladı olduğunu söyleyen genç teknik adam: ‘Bize güvendikleri ve bu göreve uygun gördükleri için tüm yöneticilere teşekkür ederim, ben Turgutluspor’da doğdum, Turgutluspor’da büyüdüm ve burada hocalık yaptım. Şimdi yeni bir hikayeye başlıyoruz. Turgutluspor’un başarısı için çalışacağız. İkinci devre daha zor geçiyor, yapacağımız transferlerle de daha mücadele gücü yüksek, zevk veren bir takımla sahaya çıkacağız, bu sadece takımla olmuyor. Hep birlikte olmamız lazım, bu şekilde daha başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.
İmza töreninde konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise : ‘Hedefimiz alt yapımızı güçlendirmek, emek veren çocukların önünü açmak ve teknik ekibi Turgutlululardan oluşturmak en baştan beri hayalimizdi. Nazım Hocamız Turgutluspor’da doğdu ve çeşitli camialarda şampiyonluklar kazandı. Biz de onun hedeflerine inandık ve Turgutluspor’u onun ekibine teslim ediyoruz. Ben Turgutlusporlulardan şunu istiyorum, takımımızın desteğe ihtiyacı var. O 2.lige çıktığımız desteği tekrar yakalamamız lazım. Hocamıza da başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. 42 yaşındaki Gülay, Turgutluspor alt yapısında yetişmiş ve Turgutluspor’da yardımcı antrenörlük görevinde bulunmuştu. Gülay, yardımcı antrenör olarak görev yaptığı Aydınspor 1923, Kırşehir Belediyespor gibi takımlarda şampiyonluklar yaşamıştı. Nazım Gülay son olarak 3.Ligde lider durumda bulunan Fethiyespor’un yardımcı antrenörlük görevini sürdürüyordu.
Turgutluspor Başkanı Ahmet Daşkan da aynı törende yaptığı konuşmada Nazım Gülay ve ekibine güvendiğini belirtirken, ‘Turgutlulu tarafların özellikle iç saha da oynadığımız maçlarda desteği bizim için çok önemli. Onları sahada yanımızda görmek istiyoruz’ şeklinde konuştu.
Nazım Gülay’ın yardımcılıklarını ise Ramazan Altıntepe, Altınay Çetin, Engin Yılmaz, Fatih Çağlın ve Ömer Kaplan’ın yapacağı öğrenildi.