• Reklam
  • Reklam
Reklam

BİTLİSLİLER KAHVALTIDA BULUŞTU

BİTLİSLİLER KAHVALTIDA BULUŞTU

BİTLİSLİLER KAHVALTIDA BULUŞTU
Editor: Turgutlu Manşet
18 Kasım 2019 - 13:03

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde, Turgutlu Bitlisliler Derneği tarafından kahvaltı programı düzenlendi.
Kimyon Steak House'da düzenlenen kahvaltı programına, Manisa Bitlisliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, Turgutlu Bitlisliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Demir, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ve Bitlisliler katıldı.
Kahvaltı programından konuşan Manisa Bitlisliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, "Manisa'da Bitlisliler derneği olarak Turgutlu'da bulunan hemşehrilerimiz ile birlikte el ele vererek güzel ve başarılı işler yapacağız. Bizler Kültürlerimizi yaşatmak için bir aradayız. Bugün bu etkiliği düzenleyen dostlarımıza teşekkür ediyorum."dedi.
Turgutlu Bitlisliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Demir ise yaptığı konuşmada;
"Bugün, Bitlisliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ailesi olarak heyecanımızı paylaşmak için sizlerle bir aradayız. 
Turgutlu Bitlisliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 7 Kasım'da yaptığımız olduğumuz olağanüstü kongremizin sonucunda hayırlısıyla bayrağı daha ileri seviyeye ulaştırmak üzere devraldık. 
Derneğimiz 2008 yılından bu zaman kadar faaliyet göstermektedir. Bugüne kadar derneğimizin çalışmalarından emeği geçen başta kurucu başkanımız Vahdettin Yağız'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. 
Turgutlu Bitlisliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Bitlis'in tarihi ve Kültürel değerlerinin hemşehrilerimizle birlikte en güzel şekilde Turgutlu halkıyla paylaşmak adına yönetim kurulu olarak özverili bir şekilde çaba göstereceğiz.
Bitlisliler olarak Turgutlu'da çok büyük bir aileleyiz, birlikte çok olumlu işlere imza atacağız.
Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyor, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Allah'a emanet olun."dedi.