• Reklam
  • Reklam
Reklam

BİÇER VE EKİBİNİN BÜYÜK SINAVI

BİÇER VE EKİBİNİN BÜYÜK SINAVI

BİÇER VE EKİBİNİN BÜYÜK SINAVI
Editor: Turgutlu Manşet
22 Kasım 2019 - 19:00

Üst üste alınan mağlubiyetler ve üst üste yaşanan sakatlıklarla birlikte zor günler geçiren Turgutluspor evinde kritik bir maça çıkıyor. İyi teknik ekip olma iyi takım olma böyle günlerde ortaya çıkar, şimdi Cüneyt Biçer ve ekibine büyük görev düşüyor.
TFF 3. Ligde 2019-2020 sezonuna iyi başlangıç yaparak 6. ve 7. haftaları lider geçiren ve ilk 9 hafta da topladığı 20 puanla zirvede söz sahibi olan Turgutluspor bay geçirdiği 10. Haftanın ardından düşüşe geçmiş ve üst üste Derince, Ofspor ve Tepecik maçlarında 3 mağlubiyet almıştı.
Hafta içi yapılan yorumlarda teknik direktör Cüneyt Biçer hedef tahtasına konulmuş ancak yönetim kurulu gerçekleştirdiği toplantıların ardından genç teknik adamın arkasında durduğunu belirten bir açıklama yayınlamıştı.
Turgutluspor Cumartesi günü evinde kritik bir maça çıkacak. Sezonun ilk devresinin bitimine 4 maç kala kırmızı siyahlılar evinde oynayacağı 2 maçtan biri olan Kozan maçını mutlaka kazanmak istiyor.
Rakip Kozan ise hafife alınacak gibi değil. Ligde ki son beş maçında kaybetmeyen Adana temsilcisi bu maçların üçünden beraberlik ikisinden ise galibiyetle ayrıldı.
Turgutluspor'da ise mağlubiyetlere sakatlıklarda eklenince moraller alt seviyeye indi. Takımda işler pek de yolunda gitmiyor. Of maçında sakatlanan Kadir Torbacı devreyi kapatmış gibi görünüyor. Yine aynı maçta geçirdiği sakatlıkla maçı zor tamamlayan takımın itici gücü  golcü oyuncu Abdülkadir Tepecik deplasmanında forma giyemedi ve en azından bir kaç maç daha forma bulup eski durumuna gelmesi zor görünüyor.
Defansta da işler yolunda değil. Sezon başında bir sakatlık yaşayan ve bir kaç maç forma giyemeyen Hayrullah'ın aynı sakatlığının nüksettiği öğrenildi. Turgutluspor savunmasının dinamosu Hayrullah'ın Kozan maçında forma giyip giyemeyeceği ise henüz netlik kazanmadı. Diğer yandan geçtiğimiz hafta içi alelacele iki oyuncusunu gönderen Turgutluspor da, sakatlıkların üst üste gelmesiyle birlikte bu oyuncuların gönderilmesinde acele edildiği ve sakatlıkların yaşandığı bu haftalarda en azından devre arasına kadar iki oyuncudan faydalanabilineceği konuşuluyor.  
Turgutluspor bugün Kozan, ardından Karşıyaka deplasmanı, evinde Erbaaspor ve son hafta Alemdağ deplasmanında ilk devreyi tamamlayacak. Hem alınan mağlubiyetler hem de üst üste yaşanan sakatlıklar ile boğuşan kırmızı siyahlıların işi gerçektende zor. Ancak tabi ki çıkmayan candan umut kesilmez. İyi teknik ekip olma iyi takım olma böyle günlerde ortaya çıkar, şimdi Cüneyt Biçer ve ekibine büyük görev düşüyor. Bu son 4 maçtan maksimum puanlarla çıkılması halinde devre arası Turgutluspor yönetiminin ciddi takviyeler yapacağını düşünüyorum. Ve bu zor günlerden alnının akıyla çıkacak teknik ekip grupta yeniden söz sahibi olup yoluna devam edecektir.