• Reklam
  • Reklam
Reklam

BİÇER: PLANLADIĞIMIZ YERDEYİZ

BİÇER: PLANLADIĞIMIZ YERDEYİZ

BİÇER: PLANLADIĞIMIZ YERDEYİZ
Editor: Turgutlu Manşet
21 Ekim 2019 - 18:19

Cizre galibiyetinin ardından basına açıklamalarda bulunan Turgutluspor teknik direktör Cüneyt Biçer, kırmızı siyahı ekibin bay olunan hafta öncesinde planladıkları yerde olduğunu söyledi.
TFF 3.lig 2.grup temsilcisi Turgutluspor ligin 9.haftasında evinde Cizrespor’u 4-2 yendi. 
Kırmızı siyahlıların özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu futbol taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı. Kırmızı siyahlıların iyi ve istekli oyunu tribünleri oldukça memnun ederken futbolcular karşılaşmanın sonunda taraftarıyla kucaklaştı.
-Genç Kenan'a Tebrik-
Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Turgutluspor teknik direktörü Cüneyt Biçer iyi bir oyunla hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade etti. Biçer; "Fethiye maçında sayısız gol pozisyonuna girip skor bulamamıştık ancak bu maçta durum farklı oldu. Golü yedik ama çabuk reaksiyon gösterdik. Sahada skoru bulan ve oyunu elinde tutan bir takım kimliğindeydik. Bize yakışmayan 2. gol yedik ancak yine hemen oyuna ağırlığımız koyarak skoru rahat olabileceğimiz bir yere çektik. Sezon öncesi ilk yarıyı iki döneme bölmüştük. Bay olacağımız haftaya kadar planladığımız durumdayız, bu hafta Bay ekip biziz. 1 haftalık aranın ardından ilk yarının ikinci etabı başlayacak. Bugün ki galibiyet bu nedenle çok önemliydi. Genç oyuncumuz Kenan sahada görev yaptı ve bence iyi futbol oynadı. Biz genç ve yerli oyuncularımıza güveniyoruz. Kenan’da bugün çıktı ve mücadelesi ortaya koydu. Takımımız 3 günlük iznin ardından yeniden bir araya gelecek ve çalışmalarını Turgutlu’da sürdürecek” dedi.
-Galibiyet Halil Sezgin'e Armağan-
Turgutluspor Profesyonel Şube Sorumlusu Erk Kayabaş’ta oyuncuları ve teknik heyeti kutladı ve taraftara seslendi. Kayabaş;”Taraftarımız bu takıma inansın ve sonuna kadar desteklesin. İyi işler yapıyoruz ve böyle devam edecek. Siz bizlere destek olun, çünkü bu çocuklar bunları hak ediyor” ifadelerini kullandı. Kayabaş galibiyeti önceki gün yaşamını yitiren Turgutlu 7 Eylül Stadyum sorumlusu Halil Sezgin'e armağan ettiklerini söyledi.