• Reklam
  • Reklam
Reklam

BİÇER; “BU OYUNU TÜM MAÇLARDA GÖSTERMELİYİZ”

BİÇER; “BU OYUNU TÜM MAÇLARDA GÖSTERMELİYİZ”

BİÇER; “BU OYUNU TÜM MAÇLARDA GÖSTERMELİYİZ”
Editor: Turgutlu Manşet
03 Şubat 2020 - 19:12

Turgutluspor Kocaelispor maçının ardından konuşan teknik direktör Cüneyt Biçer; " Kocaelispor karşısında aldığımız galibiyet çok önemli, bu oyunu tüm maçlarda göstermeliyiz çünkü önemli bir hedefimiz var." Dedi.
Turgutluspor evinde grup lideri Kocaelispor’u 2-0 yendi ve çok önemli bir galibiyete imza attı. Rakibini net bir skorla yenen Turgutluspor ortaya koyduğu futbol ile gelecek haftalar için umut aşıladı.
TFF 3.lig 2.grup temsilcisi Turgutluspor, 10’da 10 yaparak grup lideri olan Kocaelispor’u sahadan silerek 3 puanı hanesine yazdırdı ve rakibiyle arasında ki puan farkını 11’e indirdi. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Turgutluspor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer;”Türk futbolunun önemli bir markasını yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sadece bir maç olarak değil şehrin prestij kazanması adına da önemli bir maçı kazandık. Oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisi yaptılar ve sahada mücadele ettiler. Lige iyi başlayamamıştık ve rakibimiz ligi domine eden bir takım ve biz sahada doğru işleri yapan bir takım olarak yer aldık, doğru oyun ve disiplin bizi skora götürdü. Sistem değişiklikleri zor olabiliyor ancak biz bunu oturtturduk ve bu maçta meyvelerini aldık. Kocaelispor karşısında aldığımız galibiyet çok önemli, bu oyunu tüm maçlarda göstermeliyiz çünkü bir hedefimiz var. Lig sonunda bu tablonun içerisinde olmak ve PLAY OFF oynamak gibi görevimiz var, PLAY OFF maçını da kazanarak gereğini yapmak istiyoruz” dedi.
Geçtiğimiz hafta içi profesyonel şube sorumlusu Erk Kayabaş’ın istifasının ardından göreve gelen Fahrettin Solmaz;”Bu tarz maçlara ekstra primler verilir ama biz bugün ekstra bir şey söylemedik ve oyuncularımız çıkıp aslanlar gibi oynadılar, kazandılar. Oyuncularımızın karakterine önem veriyoruz, birlik ve beraberlik olduğu sürece iyi skorlarla almaya devam edeceğiz. Kulisler, ekonomik bütçeler, büyükşehir, ilçe belediyesi fark etmez, biz aslanlar gibi mücadelemizi ettik ve sahada kazanmayı bildik. Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum” şeklinde konuştu.