• Reklam
  • Reklam
Reklam

Bayramyeri’nde, Bayram Havası

Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin, Bayramyeri meydanında vatandaşlarla buluştu

Bayramyeri’nde, Bayram Havası

Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin, Bayramyeri meydanında vatandaşlarla buluştu

Bayramyeri’nde, Bayram Havası
Editor: Turgutlu Manşet
25 Mart 2019 - 13:28

Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin, Bayramyeri meydanında vatandaşlarla buluştu. Binlerce vatandaşın katıldığı Cumhur İttifakının mitinginde Turgay Şirin “tüm AK partililerin itiraz ettiği fakat bu başkan yardımcısının ben yaparım dediği proje. Gördünüz böyle büyük projeleri yapan ve sonrasında CHP ilçe başkanının bile açıklama yaptığı o projenin mimarı şuanda o partiden aday” dedi.

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’in, eski Bayram yeri meydanında gerçekleştirdiği miting vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Mitinge katılan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, AK Partililer ve MHP’liler burada. Cumhur İttifakının yanında, Turgay Şirin’in yanında dedi.

Cumhur ittifakının adayı Turgay Şirin’dir. Bizlerde kendisinin arkasındayız. Cumhurbaşkanımızın sözünü yere düşürmeyiz, düşürttürmeyiz şeklinde konuşan AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek, meydanda vatandaşlara seslendi ve selamlama konuşması yaptı.

AK Parti İlçe başkanı Kazım Dilek’in konuşması sonrasında halkı selamlayan ve açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin, ilçe genelinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Şirin “Bayramyeri Cumhur İttifakının Güzelliğini, Birliğini, Beraberliğini Gösteriyor”

Turgay Şirin “Cumhur İttifakının pırıl pırıl meclis üyesi adaylarımızla teşkilatlarımızla gönüldaşlarımızla ve AK parti Manisa milletvekilimiz sayın İsmail Bilen’in de teşrifleriyle 3. mitingimizi yapıyoruz. Yağmur, soğuk dinlemiyoruz, koşuyoruz. Hamdolsun bu medyan yine çok güzel, yine çok heyecanlı. Bayramyeri Cumhur İttifakının güzelliğini birliğini beraberliğini gösteriyor. 5 yıllık dönemimizde Büyükşehir Belediyemizle birlikte birçok hizmete imza attık. Eleştiriler, sitemler, kem sözler duyduk, fakat sonucunda yaptığımız hizmetler tamamlanınca şükürler olsun ki rabbime bu sözlerin hepsi teşekküre muhabbete sevgiye dönüştü. Bu süreçte bu zorlu yolda bize inanan bize güvenen yanımızda dimdik dağ gibi duran sizlere yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Şirin “300 Milyon TL’lik Yatırım Yaptık”

Şirin “5 yıllık dönemimizde şehrimizin her köşesine hizmetler götürdük. Büyükşehir Belediyemizin desteği ile şehrimize 5 yıl içerisinde 300 milyon lira yatırım yaptık. Alparslan Türkeş Battı-Çıktı Projesi, Altyapı Kanalizasyon Hatlarının ve İçme Su Hatlarının yenilenmesi öyle ki bulunduğumuz bu alanda su taşkınları, baskınları olurken tamda buradan başlayan büyük kanalizasyon çalışmasıyla bu sıkıntıların hepsini bertaraf ettik. Şimdi böyle bir sorunumuz kalmadı hamdolsun. Prestij caddeleri ve sokak yenileme çalışmaları, elektrik ürettiğimiz çöp tesisimiz, evimizin iş yerimizin pis sularını arıtıp doğaya öyle bıraktığımız Atık Su Arıtma Tesisi. Geçmiş dönemlerde devletimizin hükümetimizin desteği ile hayat bulmuş Irlamaz Vadisi’ni baştan aşağı daha kullanılabilir, daha güvenli, ışıl ışıl şekilde yenilenmesi. Hemen yanı başımızda duran eski durumu çok kötü olan Cumartesi Pazarının yeniden inşası, ihtiyaç sahipleri için Gıda bankamız, Dost Eli Kıyafet Merkezimiz, Kent Müzemiz, Çocuk kültür Merkezleri, yeni modern spor tesisleri inşa ettik ve Turgutluların hizmetine açtık” dedi.

Şirin “Ev, Araba Satmaktan Projelerden bi Haber”

Şirin “Şimdi adayın biri diyor ki bu spor salonu patladı, çatladı. Bu arkadaş devlet memuru olmasına rağmen ev, araba satmaktan, düğün salonu işletmekten o kadar yoğun ki faaliyet yok dediği salonda onlarca çocuğun hanımefendinin spor yaptığından bi haber. Yahu bir bakın bir gezin, elinizi vicdanınıza koyun birine laf söyleyecekseniz. Öncelikle dönün kendinize bakın kendinize edep edep. Gençlerimizin Eğitimine, Okullarımıza, eğitim merkezlerimize ve camilerimize destekte bulunduk. Kırsal mahallelerimizin yollarını yeniledik. Alt yapı çalışmalarını yaptık. Düğün salonları inşa ettik. Yıllardır yapılmayan köprüleri yaptık. Hem Kırsalda Hem Merkezde 500 bin m2 Parke Taş döşedik. Merkezde ve Kırsalda asfalt çalışmaları yaptık. Eksiklerimiz oldu tamamladık. Yanlışlarımız oldu düzelttik. Kızanlar küsenler sitem edenler oldu. Biz kızmadık, küsmedik, gücenmedik. Tüm kardeşlerimizi vatandaşlarımızı kucakladık. Yaptıklarımızı bir bir anlattık. Sonra bu sitemlerin hepsi sevgiye dönüştü.

Şirin “Cumhur İttifakıyla Artık Daha Güçlüyüz”

Şirin “Turgutlu sevdasıyla, Vatan aşkıyla, bayrak aşkıyla, millet aşkıyla çalıştık. Aşkla koşan yorulmaz diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi aşkla koştuk. Yorulmadık, çalıştık. Bunları hep kıt kanaat imkanlarla zorluklara yaptık. Şimdi Cumhur İttifakı ile daha güçlüyüz. Yeni dönemde inşallah sizlerle birlikte 7 Milletvekilimizle, Büyükşehir Belediyemizle, Hükümetimizle, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği İle Turgutlu hep birlikte büyük projeler gerçekleştireceğiz inşallah. Yeni dönemde inşallah Pazartesi Pazarını yenilenmesi, Irlamaz 2. Etaba yani stadyumdan aşağıya çocuklarımız için masal park ve millet bahçesi, Irlamaz Selvilitepe Bölümüne Kasaba Millet Bahçesi, panaromik müze ve minia dünya parkı, Millet Kıraathanesi yapacağımız işlerden bazıları. Kentsel Dönüşüm hamlesi ile yeni ve daha güzel mahalleler. Tüm Turgutluluların kullanacağı Kültür ve Aktivite merkezi, Yeni prestij caddeleri ve sokak yenileme çalışmaları, Kırsalda ve merkezde muhtarlık binaları ve taziye evleri, Hayvan Pazarı, Organik Sebze Pazarı, Sevgi Yolu, Gönül Köprüsü, yine yapacağımız projeler arasında. Bu projelerimizin hepsini Hükümetimizin, Büyükşehir belediyemizin, sizlerin desteği ile Cumhur İttifakının desteği ile yapacağız” dedi.

Şirin “Erzak Dağıtım Fişi Projeni CHP’lilere Bir Anlat”

Turgay Şirin “Dostlarım siyasette, Belediye Yönetimi imkânlar ve mümkünler meselesidir. Elimizdeki imkânları mümkün olan en iyi şekilde kullanarak, Turgutlu’ya hizmet etmekten başka bir gayemiz olmadığını en iyi sizler biliyorsunuz. Benim tarzı mı da biliyorsunuz, öyle çok fazla polemiğe girmem. Bunların kavgasına alet olmam fakat yeri geldiğinde de lafı da gediğine koyarız evvel Allah. Şimdi bir aday var biliyorsunuz isminde halk olan fakat halktan kopuk parti yöneticilerinin bulunduğu partinin ve karmaşık ittifakların adayı. Bu adaya önceki belediye başkanı seni ben belediye başkan yardımcısı yaptım demiş. Bu adayda benden başka kimse yoktu ki Belediye Başkan yardımcısı yapacak diyormuş. O yardımcının o dönemde yardımcılığa atanmasına biliyorum ki AK Partililer itiraz etti, parti yönetimleri itiraz etti, birçok kişi itiraz etti de yine o kişi yapıldı neden mi? Yine bu başkan yardımcısı yani aday arkadaş ben belediyenin profesörüyüm diyormuş? Belediyenin her köşesinde izim var her projesinde imzam var diyormuş? Şimdi ben sizi bu arkadaşın neden başkan yardımcısı yapıldığını ve hangi projelerde ismi var söyleyeyim öylesine büyük bir projede ismi var ki tüm Türkiye’ye Turgutlu’yu tanıttı. Bakın yollarda sıkıntı yaşadık bitti. Sularda sıkıntı yaşadık bitti. Haberde olduk. Fakat sonrasında teşekkür haberleri de oldu. Fakat biz böylesine bir durumla Turgutlu’yu şehrimizi küçük düşürmedik. Dönemin belediye başkanını bu yardımcı başkanı ikna etti. Dönemin AK parti ilçe başkanı yönetimdekiler yapma dedi. Eski milletvekili yapma dedi. AK partililer yapma dedi. Fakat bu yardımcı yapılım dedi. Süper dedi ve yaptırdı. Geçtiğimiz dönem ki Erzak dağıtımı fişi. Neydi bu; neredeyse tüm AK partililerin itiraz ettiği fakat bu yardımcının ben yaparım dediği proje. Gördünüz böyle büyük projeleri yapan ve sonrasında CHP ilçe başkanının bile açıklama yaptığı o projenin mimarı şuanda o partiden aday. Bu haber bu proje o gün için AK partilileri de yaralamıştır, Turgutluluları da yaralamıştır, bizleri de yaralamıştır. Şimdi kalkmış bu yardımcı bize laf söylemeye çalışıyor, yaptıklarımıza çamur atıyor. Sen bize değil önce kendine inandırmaya çalıştığın CHP’li arkadaşlarını 2014 yılında bu fiyaskoyu nasıl başardığını, stadyumda fakir fukaranın hakkını nasıl böyle önüne gelene dağıttığını, sonrada sütten çıkmış ak kaşık gibi nasıl kenara çekildiğini anlat. Bizim kavgayla işimiz yok fakat bize laf söylemeye kalkarsanız misli ile cevap veririz unutmayın Biriside kalkmış ülkücüler orda değil, ak partililer orada değil diyormuş atıp tutuyormuş, az önce gösterdiğimiz video o arkadaşa da cevap olsun” dedi.

Bayramyeri mitingine AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay Şirin, eşi Bahar Şirin ile kızları Sıla ve Ecrin Şirin, AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Kazım Dilek, MHP Turgutlu İlçe Başkan vekili Aziz Erim, Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, AK Parti Gençlik Kolları başkanı İbrahim Kayser, AK Parti Kadın Kolları başkanı Sibel Nevin Baş, MHP Kadın Kolları Başkanı Senem Yıldız Ateş, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi şehir meclisi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.