• Reklam
  • Reklam
Reklam

BAYBATUR’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

BAYBATUR’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

BAYBATUR’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Editor: Turgutlu Manşet
15 Temmuz 2020 - 10:26

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “15 Temmuz gecesi; bir milletin asıl gücünün tankı, topu, tüfeği değil, iman dolu insanları olduğunu ateş püsküren silahlara göğsünü siper ederek tüm dünyaya gösteren aziz milletimiz, istiklâl ve istikbaline daima sahip çıkacağını bir kez daha göstermiştir” dedi.
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türk siyasi tarihinin en büyük ihanetlerinden birinin milletin fedakârlığı, cesareti ve mücadelesi sayesinde demokrasi zaferine dönüştüğünü vurgulayan Baybatur, “Vatan topraklarının şehit kanlarıyla sulandığı o gece sabaha dönerken, güneş sadece bir sonraki günü değil, milletimizin geleceğini de aydınlatarak doğmuştur” dedi. Zaferde en büyük payın ‘Gün, vatana sahip çıkma günüdür’ diyerek ölüm kusan silahlara meydan okuyan aziz şehitlerimiz ile gazilerimize ait olduğunu belirten Baybatur, mesajında şunları kaydetti:
“Hain FETÖ terör örgütünün şer çetesi mensupları tarafından devletin uçakları, tankları ve silahları ile milleti vatansız, bayraksız, devletsiz bırakma niyetiyle yapılan bu girişim, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği, milletin iradesi ve tüm kurumlarıyla devletin kararlılığı karşısında akamete uğratılmıştır. 15 Temmuz gecesi milletimiz, canları pahasına şanlı bir vatan müdafaası örneği göstererek; bağrında yuvalanmış FETÖ mensubu üniformalı hain ve işbirlikçilerine unutamayacakları bir ders vermiş ve hep bir ağızdan;
Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim bendimi çiğner aşarım
Yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım;
diyerek var olduğundan ebediyete kadar istiklâl ruhunun damarlarındaki asil kan ile daim ve kaim olduğunu haykırmıştır. 15 Temmuz gecesi; bir milletin asıl gücünün tankı, topu, tüfeği değil, iman dolu insanları olduğunu ateş püsküren silahlara göğsünü siper ederek tüm dünyaya gösteren aziz milletimiz, istiklâl ve istikbaline daima sahip çıkacağını bir kez daha göstermekle kalmamış, şanlı tarihine yeni bir sayfa daha eklemiştir. Karanlığın ülkemizin üzerine bir kâbus gibi çöktüğü o meş'um gecede, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağırısıyla bütün illerimizde olduğu gibi Manisa halkı da, meydanlara akın ederek coşku ve heyecanla üzerine düşen kutsal vatan görevini en güzel şekilde ifa etmiştir. Vatanına, bayrağına ve milletin iradesine genç, yaşlı, kadın, erkek, çoluk, çocuk demeden sahip çıkan ve günlerce, heyecanını hiç kaybetmeden Manisa meydanlarını boş bırakmayan hemşerilerime bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz ruhu bu topraklarda diri olduğu müddetçe hiçbir güç milletimizi esir alamayacak, bir daha asla iradesine el uzatamayacaktır. Türkiye, 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonu doğrultusunda yoluna kararlı bir şekilde devam edecektir. 
Bu duygu ve düşüncelerle milli değerlerimizin muhafazası uğruna hayatlarını feda eden 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi şehitlerimize ve bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum.”