• Reklam
  • Reklam
Reklam

Başpehlivan Menderes Saltık trafik kazası geçirdi

Başpehlivan Menderes Saltık trafik kazası geçirdi

Editor: Turgutlu Manşet
09 Kasım 2022 - 10:50

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Turgutlu ilçesi E-96 karayolu Turgutlu-İzmir istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Turgutlu ilçesinden İzmir istikametine gitmekte olan Menderes Saltık idaresindeki 45 HD 0606 plakalı otomobil kavşaktan çıkıp İzmir istikametine dönemeye çalışan S.S. idaresindeki 09 AHL 269 plakalı tır ile çarpıştı. Kazanın şiddetiyle otomobil içerisinde bulunan Başpehlivan Menderes Saltık, H.Ç. ve T.D. çeşitli yerlerinden yaralandı. 
Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları otomobilden çıkarılan yaralılar ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesi ve ilçede bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.
Öte yandan, kaza nedeniyle Ankara-İzmir istikametindeki yol bir süre tek yönlü sağlanırken, yapılan çalışmanın ardından yol tekrar trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, kazada yaralanan Turgutlulu Başpehlivan Menderes Saltık’ın önlem amaçlı yoğun bakımda tedavi altına alındığı, H.Ç.’nin durumunun iyi olduğu, T.D.' nin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.