• Reklam
  • Reklam
Reklam

Başkan’dan spor okulu öğrencilerine karne hediyesi

Başkan’dan spor okulu öğrencilerine karne hediyesi

Başkan’dan spor okulu öğrencilerine karne hediyesi
Editor: Turgutlu Manşet
01 Şubat 2023 - 19:33

Turgutlu Belediyesi bünyesinde açılan basketbol ve voleybol kurslarında eğitim gören öğrencilere karne hediyesi olarak Dioramik Mesir Müzesi ve Masal Park’a gezi düzenlendi. Spor okulu öğrencileri anlamlı karne hediyesi için Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a teşekkür ettiler.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı spor okullarında eğitim gören öğrencilere karne hediyesi Turgutlu Belediyesinden geldi. Spor okulu öğrencileri için Dioramik Mesir Müzesi ve Masal Park’a gezi düzenlendi. Dioramik Mesir Müzesi’ni gezen öğrenciler tarihe adeta tanıklık etti. Müze gezisinin sonrasında ise Masal Park’ı ziyaret eden öğrenciler eğlenceli anlar yaşadı.

Spor okulu öğrencilerinden Başkan Çetin Akın’a teşekkür

Dioramik Mesir Müzesi ve Masal Park’a düzenlenen gezide unutulmaz bir gün geçiren öğrenciler, anlamlı karne hediyesi için Başkan Çetin Akın’a teşekkürlerini ilettiler.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Sömestir heyecanı yaşayan çocuklarımızın hem kentimiz tarihini yakından öğrenmeleri hem de keyifli bir gün geçirmeleri için bu geziyi düzenledik. Onların mutlu olması, eğlenmeleri bizleri de mutlu etti. Öğrencilerimize iyi tatiller dileklerimi iletiyor, ikinci dönemde başarılar diliyorum” dedi.