• Reklam
  • Reklam
Reklam

BAŞKAN ÇETİN AKIN: “KIRGINLIKLAR YERİNİ SEVGİYE BIRAKSIN”

BAŞKAN ÇETİN AKIN: “KIRGINLIKLAR YERİNİ SEVGİYE BIRAKSIN”

BAŞKAN ÇETİN AKIN: “KIRGINLIKLAR YERİNİ SEVGİYE BIRAKSIN”
Editor: Turgutlu Manşet
12 Mayıs 2021 - 12:34

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Ramazan Bayramı ile ilgili duygu ve düşüncelerini yayınladığı mesaj ile paylaştı. Başkan Çetin Akın Ramazan Bayramı’nın sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesine vesile olması temennisinde bulundu. Başkan Akın ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere yönelik başlatılan yardım kampanyası ile paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birine imza atıldığını söyleyerek yardımlaşma ve dayanışma ruhunun her zaman sürmesini dilediğini de ifade etti. 
Başkan Akın Ramazan Bayramı mesajında şunları söyledi:
“On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını geride bırakarak Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu önemli ve manevi olarak oldukça anlamlı olan günlerin kırgınlıkların, küslüklerin sona ererek sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirmemize vesile olmasını temenni ediyorum. 
Turgutlu Belediyesi olarak Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelerimizle gönül sofralarında buluştuğumuz yardım kampanyamız ile paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birine imza attık. Kampanyamıza bağışlarıyla destek veren tüm hayırseverlerimize bir kez daha can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bizi biz yapan değerlerimizin başında gelen yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzun her daim sürmesini, ihtiyaç sahiplerimize her zaman destek olabilme inancının devam etmesini arzu ediyorum. 
Koronavirüs salgını nedeniyle ne yazık ki bir Ramazan Bayramı’nda daha ailelerimiz, yakınlarımız ve sevdiklerimizle bir arada olamayacağız. Bu günlerin bir an önce sona ererek bayramlarımızı eskisi gibi birlikte yaşamayı, kalabalık ve mutlu aile sofralarında buluşabilmeyi tüm kalbimle ümit ediyorum. Mübarek Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığın sağlıklı günlerine kavuşmasına vesile olmasını diliyor; İslam Alemi’nin, milletimizin ve Turgutlu’muzun barış, kardeşlik içerisinde mutlu, huzurlu ve bereketli bir bayram yaşamasını diliyorum.”