• Reklam
  • Reklam
Reklam

BAŞKAN ÇETİN AKIN, GAZETECİLER İLE BULUŞTU

BAŞKAN ÇETİN AKIN, GAZETECİLER İLE BULUŞTU

BAŞKAN ÇETİN AKIN, GAZETECİLER İLE BULUŞTU
Editor: Turgutlu Manşet
11 Ocak 2020 - 13:39

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle düzenlenen yemekte basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Turgutlu'da bir restoranda düzenlenen yemeğe, İlçede görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri, Turgutlu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş Ser, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gökmen ve Belediye Başkanı Çetin Akın'ın eşi Sabriye Akın katıldı.
Başkan Akın, yemekte yaptığı konuşmada, Basının her zaman güçlü olmasından yana olduklarını ve bu her platformda dile getirdiklerini belirterek, tarafsız ve güçlü bir medyanın Türkiye'nin, Manisa'nın ve Turgutlu'nun menfaatine olacağını söyledi.
Akın, şöyle konuştu: "Bugün buradan bulunmamız amacı sizlere hem yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi vermek, hem de fikir alışverişinde bulunmaktır. İşini hakkıyla, tarafsız bir şekilde yapan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun"
Öte yandan Başkan Akın, Turgutlu'da yaklaşık 55 yıldır gazetecilik yapan Tuncel Yılmaz'a, tüm gazeteciler adına çiçek verdi.