• Reklam
  • Reklam
Reklam

BAŞKAN AKIN: “ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN SORUNLARA KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİLMELİ”

BAŞKAN AKIN: “ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN SORUNLARA KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİLMELİ”

BAŞKAN AKIN: “ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN SORUNLARA KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİLMELİ”
Editor: Turgutlu Manşet
03 Aralık 2021 - 12:51

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Çetin Akın, engelsiz bir yaşam için özel gereksinimli vatandaşların sorunlarına kalıcı çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi.
Başkan Çetin Akın mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için önemli bir gündür. 
Engellilik yalnızca bireylerin ve onların ailelerinin değil, toplumun tamamını ilgilendiren önemli bir konudur. Her sağlıklı bireyin bir gün engelli adayı olabileceği bilinciyle özel gereksinimli vatandaşlarımızın yanında olarak sorunlarına kalıcı çözüm üretmeli ve tüm engelleri hep birlikte ortadan kaldırmalıyız. 
Turgutlu Belediyesi olarak ‘Engelsiz bir Turgutlu’ için özel gereksinimli vatandaşlarımızın her gün, her an yanlarında oluyor; hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Bunların yanında sosyal projelerimizle özel gereksinimli hemşehrilerimizin toplumsal hayata katılımlarını sağlıyor, daha iyi yaşam koşullarına sahip olmaları adına gereken desteği sürdürüyoruz. 
Bu duygu ve düşünceler içerisinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumsal duyarlılığımızı güçlendirmesini ümit ediyor, özel gereksinimli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve engelsiz bir yaşam diliyorum.”