• Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN AKIN: "EKİPLERİMİZ CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORLAR"

BAŞKAN AKIN: "EKİPLERİMİZ CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORLAR"

BAŞKAN AKIN:
Editor: Turgutlu Manşet
03 Nisan 2020 - 15:05

Turgutlu Belediyesi dezenfekte çalışmalarını titizlikle yürütmeye devam ediyor. Merkez ve kırsal mahallelerle birlikte kamu kurumlarında da dezenfekte çalışmalarını yürüten Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bugün pek çok noktada dezenfekte işlemlerini tamamladı. 
Ekipler, program dahilinde Turgutlu Otobüs Terminali, Turgutlu Sosyal Hizmet Merkezi, Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi İdari Binası, Turgutlu Ticaret Odası, Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Esnaf Odaları ve Gediz Elektrik idari binasını dezenfekte etti. 
“Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz”
Dezenfekte çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu’muzun korona virüs tehlikesini yaşamaması için ekiplerimiz canla başla çalışmalarını yürütüyorlar. Turgutlu Belediyesi olarak ilçemizdeki tüm mahalle, cadde ve sokaklarımızla birlikte, kamu kurumlarımızın da dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Korona virüs riski tamamen ortadan kalkana kadar da çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.