• Reklam
  • Reklam
Reklam

Başkan Akın’dan Ramazan Ayı mesajı

Başkan Akın’dan Ramazan Ayı mesajı

Başkan Akın’dan Ramazan Ayı mesajı
Editor: Turgutlu Manşet
22 Mart 2023 - 14:29

“Ramazan Ayı’nda ülkemizdeki ve tüm dünyadaki acıların, zulümlerin son bulmasını diliyorum”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın Ramazan Ayı dolayısıyla mesaj yayınladı. Ramazan Ayı’nda gönül sofralarının büyüyeceğini ifade eden Başkan Çetin Akın, bu mübarek günler vesilesiyle Türkiye’de ve dünyada acıların, zulümlerin son bulmasını, dargınlıkların ve küskünlüklerin yerini sevgi, barış, kardeşlik ve tüm güzel duygularının almasını dilediğini de söyledi.

Başkan Çetin Akın Ramazan Ayı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Rahmet, bereket, mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerif’e ulaşmanın huzuru yaşıyoruz. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni de idrak edeceğimiz bu mübarek günlere bir kez daha kavuştuğumuz için Yüce Rabbimize şükrediyorum.

Sevgi, hoşgörü ve merhamet kapılarının aralandığı Ramazan Ayı’nı yardımlaşma, paylaşma, dayanışma duyguları temelinde dua ve ibadetlerle layığıyla yerine getirebilmeyi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirme fırsatını bizlere sunan bu çok kıymetli günlerde, imkanlarımızın el verdiği ölçüde yemeğimizi, aşımızı paylaşarak büyüteceğimiz gönül sofralarımız aracılığıyla Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşayacağız.

Hepimizi yasa boğan, Cumhuriyet tarihimizin en büyük deprem felaketiyle karşı karşıya kaldık. Binlerce yurttaşımızı kaybetmenin acısını yaşarken bir yandan da ailesini, yakınlarını, evlerini, işlerini kaybeden kardeşlerimizin yaralarını sarmaya gayret gösteriyoruz. Böylesine bir atmosferde karşıladığımız on bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nda en büyük dileğimiz; ülkemizdeki ve tüm dünyadaki acıların, zulümlerin son bulması, dargınlıkların ve küskünlüklerin yerini sevgi, barış, kardeşlik ve tüm güzel duygularının alması, sofralarımızdan bolluk ve bereketin eksik olmaması yönünde olacaktır. Bununla birlikte Mübarek Ramazan Ayı’nın Turgutlu’muza, Manisa’mıza, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur, mutluluk getirerek hayırlı günlere vesile olmasını temenni ediyorum. Hayırlı Ramazanlar.”