• Reklam
  • Reklam
Reklam

BAŞKAN AKIN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN AKIN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN AKIN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Editor: Turgutlu Manşet
10 Ağustos 2019 - 15:19

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın Pazar günü idrak edilecek Kurban Bayramı öncesinde bir kutlama mesajı yayınladı. Mesahında bayramların sevgi, kardeşlik ve umut olduğunu dile getiren Başkan Akın “Bayramlar, sevgi, kardeşlik ve umuttur. Böyle güzel günleri fırsat bilerek bu bayram coşkusunu elimizin uzandığı her yere taşımalı, kırgınlıklara son vermeli, büyüklerimizi ziyaret etmeliyiz” dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kurban Bayramı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi. “Bayramlar, sevgi, kardeşlik ve umuttur. Böyle güzel günleri fırsat bilerek bu bayram coşkusunu elimizin uzandığı her yere taşımalı, kırgınlıklara son vermeli, büyüklerimizi ziyaret etmeliyiz. Bayram alışverişlerimizde tercihimizi yerel esnafımızdan yana kullanmalı, ekonomik sıkıntılar yaşadığımız bu günlerde esnafımıza sahip çıkmalıyız. Maalesef en çok kazalar uzun tatil dönemlerinde yaşanıyor. Şehir dışına çıkacak vatandaşlarımız trafikte çok dikkatli olmalı. Tatilin zehir olmaması adına hepimiz trafik kurallarına uymalı, birbirimize saygılı davranmalıyız.
Bu vesileyle kurbanlarını hayır için kesen vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bildiğiniz gibi Belediyemiz Aşevi ve Hayır Merkezi her gün binlerce vatandaşımıza yemek dağıtmakta. Aşevimize bağışlarınızı bekliyor, bağış yapan ve yapacak olan tüm hemşerilerime şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yardımlaşmanın, paylaşmanın, şefkatin bayramı olan Kurban Bayramınızı kutluyor, İyi Bayramlar, iyi tatiller diliyorum” dedi.