• Reklam
  • Reklam
Reklam

BARIŞ PINARI HAREKATI'NA DESTEK KERMESİ

BARIŞ PINARI HAREKATI'NA DESTEK KERMESİ

BARIŞ PINARI HAREKATI'NA DESTEK KERMESİ
Editor: Turgutlu Manşet
24 Ekim 2019 - 14:07

Turgutlu'da "Barış Pınarı Harekatı"na destek sağlamak amacıyla İmam Hatip okulları tarafından kermes düzenlendi.
Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacı taşıyan Barış Pınarı Harekatı'na destek sağlamak amacıyla Manisa'nın Turgutlu İlçesinde İmam Hatip okulları tarafından kermes düzenlendi.
Turgutlu İlçesi Orta Park Saat Kulesi önünde düzenlenen kermeste öğrenciler, evlerinde hazırlatıp getirdikleri yiyecekleri kurulan stantlarda vatandaşlara sattı.
Kermesten elde edilecek gelirin Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na bağışlanacağını söyleyen Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Kermese destek sağlayan ve katılımda bulunanlara teşekkür etti.
Türkiye Cumhuriyeti'nin çok güçlü bir ordu ya sahip olduğunu belirten Yılmaz, şunları söyledi:
"Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Terör odaklarının ülkemizin belirlemiş olduğu sınırların dışına çıkarılması konusunda başarılı bir operasyon icra etti. Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü bir ordu ya sahip ve böyle de olmak zorunda. Bu anlamda düzenlenen bu kermesin tüm gelirleri Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na gidecek. Burada yapılacak olan kermesten maddi olarak çok yüksek miktarlar olmayabilir ama halkımızın, okullarımızın manevi anlamda katkıları çok değerli."
Dua edilmesinin ardından açılışı yapılan kermese, Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Milli Eğitim Müdür Mehmet Ölmez, İlçe Müftüsü Fetullah Yavuz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Eksür, Türkiye Muharip Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Turgut Gürkaş, Şehit aileleri, Gaziler, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.