• Reklam
  • Reklam
Reklam

BAKKALLAR ODASINDA ERGÜN ÇOLAK RAKİPSİZ

BAKKALLAR ODASINDA ERGÜN ÇOLAK RAKİPSİZ

BAKKALLAR ODASINDA ERGÜN ÇOLAK RAKİPSİZ
Editor: Turgutlu Manşet
12 Ocak 2022 - 13:40

Turgutlu Bakkallar Odası Başkanlığını iki dönemdir başarıyla sürdüren Ergün Çolak yapılan kongreye yine rakipsiz girerek, üçüncü dönem için esnaftan onay aldı.
Tek liste ile gidilen seçimde yeniden Turgutlu Bakkallar Odası Başkanlığına seçilen Ergün Çolak, bakkal esnafının teveccühüne iki dönemdir olduğu gibi bu dönemde de layık olmaya çalışacağını belirtti.
Çolak kongre sonrası yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “İki dönemdir layıkıyla sürdürdüğümüz Turgutlu Bakkallar Odası başkanlığında bugün itibari ile üç dönemimiz başladı. Bakkal esnafımızın teveccühü ve desteğini bize yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak esnaf arkadaşlarımı kardeşlerimi abilerimi başını öne eğdirmeyecek vermiş oldukları sonsuz destek için tüm gücümle her platformda hakkımızı arayarak temsil etmeye devam edeceğim. Şeffaf bir yönetim anlayışı ile üyelerimiz her zaman isteği takdirde odamıza gelerek bizleri kontrol edecek açık bir yönetim sergiliyoruz. Bundan sonrada aynı şeffaflık odamızda devam edecektir, genel kurulumuzun esnaf camiasına hayırlı olmasını diliyor. Tüm üyelerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”