• Reklam
  • Reklam
Reklam

AYAKLARINI BAĞLAYIP ÖLÜME TERK ETMİŞLERDİ

AYAKLARINI BAĞLAYIP ÖLÜME TERK ETMİŞLERDİ

AYAKLARINI BAĞLAYIP ÖLÜME TERK ETMİŞLERDİ
Editor: Turgutlu Manşet
09 Aralık 2019 - 18:54 - Güncelleme: 09 Aralık 2019 - 19:01

Manisa'nın Salihli ilçesinde ayaklarından iple bağlanarak çuvallara konulmuş köpekleri bulan Turgutlulu avcılar köpekleri ölümden kurtardı.
Salihli ilçesinin Çay Mahallesinde domuz avına çıkan Mirza Çevik ve arkadaşları av yaptıkları sırada ayaklarından bağlanıp çuvallara konulmuş Dogo Arjantin cinsinde olduğu belirtilen 3 tane köpek buldular. Bir süre önce bırakıldıklarını tahmin ettikleri köpekleri çuvallardan çıkaran avcılar ayaklarındaki bağları çözdüler.
Konu hakkında konuşan avcı Mirza Çevik; "Salihli Çay Mahallesi mevkisinde avlandığımız sırada çalıların arasında beyaz çuvallar olduğunu gördük. Çuvalları incelediğimizde dört ayakları bağlanmış 3 tane Arjantin Dogo cinsi köpeği gördük. Bir süre önce buraya bırakıldıklarını düşünüyoruz, çünkü ayakları kangren olmuştu. Hemen arkadaşlarımı çağırdım ve avı sonlandırdık. Arkadaşlarım yardımı ile köpeklerin ayaklarına bağlı olan ipleri çözdük. Biraz bekledikten sonra köpekler kendilerine gelince üzerimizde bulunan yiyecekleri ve sularımızı köpekleri verdik. Bir müddet ayaklanan hayvanları takip ettik ve sonrasında durumu jandarma ve belediye ekiplerine bildirdik” dedi.