• Reklam
  • Reklam
Reklam

ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU
Editor: Turgutlu Manşet
11 Kasım 2019 - 19:00

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programları çerçevesinde Turgutlu Belediyesi tarafından Pazar Camiinde mevlid-i şerif okutuldu. Aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kahraman silah arkadaşları, cumhuriyetimizin kurulmasında, yaşatılmasında ve korunmasında can veren aziz şehitler için Turgutlu Pazar Camiinde akşam namazı sonrası mevlid-i şerif okutuldu.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları için ATA’mızın aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde bir mevlid programı düzenledik. Zannediyorum bu da Turgutlu’da ilk kez yapılıyor. Buna da biz ön ayak olduk. ATA’mızı bu şekilde anmış olduk. Atatürk’e, silah arkadaşlarına ve bu vatan için can veren tüm şehitlerimize bu şekilde minnetlerimizi göstermiş olduk. Allah kabul etsin.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Orhan Eratıcı: “ Atatürkümüzü vefatının 81. yılında anıyoruz. Sabahki resmi programlardan sonra, Yatsı namazı öncesi Turgutlu Belediyesi ve Başkanımız Çetin Akın tarafından düzenlenen mevlid-i şerif için Pazar Camiindeyiz. Atatürkümüzü, Cumhuriyetimizin kurulmasında, yaşatılmasında can veren bütün ecdadımızı rahmetle ve saygıyla anıyorum. Ayrıca bu anlamlı anma programı için Turgutlu Belediyesine ve Belediye Başkanımız Çetin Akın’a teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.