• Reklam
  • Reklam
Reklam

ARTIK 'BİTMEYEN STAT' OLARAK ANILIYOR

ARTIK 'BİTMEYEN STAT' OLARAK ANILIYOR

ARTIK 'BİTMEYEN STAT' OLARAK ANILIYOR
Editor: Turgutlu Manşet
25 Eylül 2020 - 19:07

2012 yılında dönemin belediye başkanı M. Serhat Orhan tarafından protokolü imzalanıp yapımına başlanan ancak aradan geçen yaklaşık 8 yılda bir türlü tamamlanmayan Turgutlu Stadyumu artık 'bitmeyen stat' olarak anılmaya başlandı.
Hem Turgutlulular, hem de şehir dışından gelen ve inşaat halindeki stadyumun önünden geçen vatandaşlar yol tarifinde bulunurken, bölgeye  'bitmeyen stat' tabirini kullanmaya başladı.
Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan dönemin belediye başkanı ve projede imzası bulunan M. Serhat Orhan yetkililere seslenerek; "Devletimizin ve Turgutlu Belediyesinin kasasından tek kuruş harcamadan şehrimize kazandırdığımız stadyum artık bitsin, yetkilileri göreve davet ediyorum!" demişti.
Aynı projede yer alan 2 bin 500 kişilik spor salonu 2016 yılında tamamlanarak hizmete açılmış ve bir çok müsabakaya ev sahipli yapmıştı.
Şirket yetkilileri daha önce yaptıkları açıklamada, 12 bin 500 kişilik stadyumun tribünleri kapatıldıktan sonra iç işçilik, koltuk montajı, çim serimi ve peyzaj çalışmaları yapılacağını ve stadyumun 2020 yılında tamamlanacağını belirtmişlerdi.