• Reklam
  • Reklam
Reklam

ARNAVUT ZEYNEL PARKI TABELASI ASILDI

ARNAVUT ZEYNEL PARKI TABELASI ASILDI

ARNAVUT ZEYNEL PARKI TABELASI ASILDI
Editor: Turgutlu Manşet
14 Ekim 2019 - 18:28

Turgutlu Belediyesi Ekim ayı meclisinde aldığı karar doğrultusunda Bozkurt Mahallesi İnan Sokak üzerinde bulunan alana Milli Mücadele Döneminin Kahramanlarından Arnavut Zeynel'in ismini vermişti. Arnavut Zeynel Parkı tabelası Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yerine konumlandırıldı.
Geçtiğimiz günlerde yapılan Turgutlu Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında gündem maddeleri arasına eklenen bir madde olan ve Bozkurt Mahallesi İnan Sokak üzerindeki yeşil alana Arnavut Zeynel Parkı isminin verilmesi Büyükşehir Belediyesine sevk olmuştu. 
Büyükşehir Belediyesinde kabul edilen madde'nin ardından, Turgutlu İnan sokaktaki parkın tabelası takıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Akın “Arnavut Zeynel yangın döneminde Turgutlu’muzda mücadele eden, direnen bir isim. Mahallesini kurtarma adına büyük bir savaş veren birisiydi. Arnavut Kültür Derneği’nden böyle bir talep geldi. İsim verme yetkisi Manisa Büyükşehir Belediyesi’ndeydi. Bizlerde bu öneriyi Büyükşehir’e sevk ettik ve öneri kabul edildi. Şimdi de Bozkurt Mahallesi İnan Sokak üzerinde bulunan alana Milli Mücadele Döneminin Kahramanlarından Arnavut Zeynel'in ismi verilerek tabelası asıldı. Hayırlısı olsun ” dedi.