VALİ DENİZ'DEN TURGUTLU'YA ZİYARET

14 Ekim 2019 - 18:23

Turgutlu'ya bir ziyarette bulunan ve ilk olarak Ali Yılmaz’ı ziyaret eden Manisa Valisi Ahmet Deniz, burada kaymakamlık çalışanları tarafından çiçekle karşılandı.
Kaymakam Yılmaz'dan ilçedeki çalışmalar bilgi alan Deniz, daha sonra Belediye Başkanı Çetin Akın'ı ziyaret etti, ardından Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.
Toplantının bitişinde Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Vali Deniz, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'dan oda hakkında bilgi aldı.
Son olarak Vali Deniz, Şehit Anıl Barış Çetin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapımı tamamlanan halı saha'da incelemelerde bulundu.
Vali Deniz, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'dna yaptığı açıklamada, Manisa'nın güzel bir şehir olduğunu ifade ettiği konuşmasında, şunalrı söyledi:
"Hep birlikte Manisamızı kalkındırmak için çalışıyoyoruz. Manisa büyük, güzel ve Şehzadeler yetiştirmiş bir şehir. Bu doğrultuda çalışmalarımızı, ülkemize ve milleitmize faydalı şekilde sürdürüyoruz. Bizler millet olarak işimizi her zaman iyi yaptık ve iyi yapmaya devam edeceğiz."
Vali Deniz’e, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, İlçe Jandarma Komutanı Halim Kocaer ve daire müdürleri eşlik etti.