TUTSO Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

30 Nisan 2024 - 16:48 | Güncelleme: 30 Nisan 2024 - 16:56

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2024 yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştiril

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2024 yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.
TUTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Nisan ayı meclisi, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler’in açılış konuşmasıyla başladı.


Mayıs ayında kutlayacak olduğumuz Anneler Günü dolayısıyla başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin ve anne adaylarının günlerini kutlayarak sözlerine başlayan Meclis Başkanı Yavuz Semizler “Bu ay içerisinde oldukça önemli gün ve haftalar var. Ben bu vesile ile Gazi  Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize emanet ettiği, 19 Mayıs Atatürk’ün Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Emekçilerimizin, 1 Mayıs işçi bayramını, Engellilerimizin ise haftalarını kutluyorum. Bizim için oldukça önemli bir yere sahip olan tüm sağlık çalışanlarımıza, hemşireler haftası dolayısıyla bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, hemşirelerimizin haftalarını kutluyorum. Tarihimiz için oldukça önemli bir konuma sahip olan çağ açıp, çağ kapatan İstanbul’un Fethini kutluyor, başta Fatih Sultan Mehmet olmak üzere tüm Türk büyüklerimize ve şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum” dedi.
Yavuz Semizler’in konuşması sonrasında, 2024 yılı Mart ayı meclis tutanağı okunarak onaylandı.
2024 yılı Mart ayı mizan cetvelinin tasdiki oybirliği ile kabul edildi.


Yönetim kurulunun izahatları bölümünde açıklamada bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Aydın “Birlik ve Beraberlik İçinde Yürüme Zamanı”
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin tüm ülkeye hayırlı olmasını dileyen TUTSO Başkanı Faruk Aydın “Öncelikle, sandığa gidip oyunu kullanan, ülkemizin geleceğine ve demokrasiye sahip çıkan herkese teşekkür ediyoruz. Seçilen Belediye Başkanlarını, Belediye meclis üyelerini ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Artık siyasi görüşümüz ne olursa olsun, milletimizin kararına saygı duyup, 86 milyon el birliği, akıl birliği ile aydınlık geleceğimize birlik ve beraberlik içinde yürüme zamanıdır. Ekonomide atılacak çok adım, yapılacak çok iş var. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilçemize katkı sağlayacak her projede daha öncesinde olduğu gibi bugünde paydaş olacağımızı bir kez daha buradan belirtmek isterim. Zaman artık el birliği, akıl birliği ile Daha mutlu, daha müreffeh Türkiye için çalışma zamandır” dedi.
TUTSO Başkanı Aydın “4081 Sayılı Kanunun 4.maddesi uyarımca Çiftçi Malları Koruma Meclisi ve Murakebe heyetinin seçimlerini 9 Mayıs 2024 Perşembe Günü Saat 18:00 Turgutlu Belediyesi  Evlendirme dairesinde yapılacak toplantıda seçeceğiz. Kanun gereği seçimde oy kullanma yetkisi Belediye meclis üyeleri, Ziraat Odası Meclis Üyeleri ve TUTSO Meclis Üyelerinde. Yapılacak olan Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı seçimlerinin şimdiden ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.