Turgutluspor, Ligi Mağlubiyetle Tamamladı

27 Nisan 2024 - 19:53 | Güncelleme: 27 Nisan 2024 - 19:56

TURGUTLUSPOR: 2 BATMAN PETROLSPOR: 3

TFF 3’üncü lig 2023-2024 sezonunun son maçında Turgutluspor, evinde Batman Petrolspor’u konuk etti.
7 Eylül Stadı’nda oynanan mücadeleyi Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Kulüp Başkanı Gökhan Akın, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçedeki yöneticiler protokolden birlikte izledi.
İki takımında 3 puan parolası ile çıktığı maç 2-3 konuk ekip Batman Petrolspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Ev sahibi ekibin gollerini 83 ve 85’inci dakikadalarda Noyan Öz kaydederken, Batman Petrolspor’un gollerini ise 21’inci dakikada Akın Akman, 76’ncı dakikada Nurettin Çağlar ve 90’ıncı dakikada Tunç Murat Behram kaydetti.
Bu sonucun ardından Turgutluspor sezonu 47 puanla 4’üncü sırada tamamlarken, maç öncesi lider durumda olan Batman Petrolspor ise ligi 1’inci sırada tamamlayarak şampiyonluğunu ilan etti.

 
ERAY GÜLAY, “İYİ OYNAMAMIZA RAĞMEN ŞANSSIZ GOLLER YEDİK”
Maç sonunda Turgutluspor Teknik Direktörü Eray Gülay 3-2 mağlup oldukları Batman Petrolspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.
Sahaya kazanmak için çıktıklarını ve 90 dakika boyunca iyi mücadele ettiklerini belirten Gülay, “Play-Off maçları öncesi ligin son maçında evimizde konuk ettiğimiz Batman Petrolspor karşısına hem kazanmak hem de Play-Off maçları öncesi moral bulmak için çıktık. İyi oynamamıza rağmen şanssız goller yedik ve skorda 2-0 geriye düştük. Attığımız gollerden önce de net pozisyonlarımız var. 2-0’a rağmen oyun disiplininden kopmayarak skoru 2-2’ye getirdik. Beraberlik golünden sonra da pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Son dakika golü ile sahadan mağlup ayrıldık. Maç öncesi Yönetim Kurulumuza takımımıza verdiği destekten ötürü, maç içinde de futbolcularıma gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Bu maç bizim için Play-Off’ta karşılaşacağımız Efeler 09 karşılaşması öncesi oldukça önemli bir sınav oldu. Neler yapabiliriz, nelerimiz eksik hepsini gördük. Önümüzde 4 gün var. Bu süreçte Efeler 09 maçına en iyi şekilde hazırlanıp, sahadan galibiyetle ayrılmak için mücadele edeceğiz. Şimdiden şehrimize sesleniyorum Perşembe günü stadımızı dolu görmek ve taraftarımızın oyuncularımıza destek olmasını istiyorum.” dedi.
 
 
STAT: 7 Eylül
HAKEMLER: Bayram Başkan, Sefa Özcan, Çağrı Yıldırım.
TURGUTLUSPOR: Zekeriya Topayan, Emre Çölgeçen (Dk.90+5 Zeki Sinanoğlu), Mert Denizli, Veysel Karani Ünal, Tolga Cevher, Hamit Bayraktar, Alperen Aydın (Dk.80 Berkant Kanık), Uğur Kurt (Dk.80 Ozan Resuloğlu), Ekrem Okkay (Dk.46 Ayhan İmir), Mert Önal (Dk.46 Berkay Sezer), Noyan Öz
TPAO BATMAN PETROLSPOR A.Ş.: Yusuf Balcıoğlu, Hamza, Mustafa Seyhan (Dk.72 Ergün), Nurettin (Dk.84 Yakup), Akın (Dk.84 Uğurcan), Tunç Murat, Halil, Yalçın, Gökhan (Dk.84 Ali Mert), Oktay, Mustafa İnan (Dk.61 Muzaffer).
GOLLER: Dk.83-85 Noyan Öz (Turgutluspor), Dk.21 Akın Akman, Dk.76 Nurettin Çağlar, Dk.90 Tunç Murat Behram (Batman Petrolspor)
SARI KARTLAR: Ekrem Okkay (Turgutluspor), Mustafa Seyhan, Yalçın, Yusuf (Batman Petrolspor)