TURGUTLUSPOR'DAN ELAZIĞSPOR'A CEVAP: "KENDİ GEÇMİŞLERİNE BAKMALARI EN BÜYÜK ARZUMUZDUR"

30 Nisan 2024 - 17:09

Turgutluspor sosyal medya hesabından Elazığspor'a cevap niteliğindeki yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.

TFF 3’üncü lig 2’nci grupta son hafta müsabakalarında, play-off’lara katılmayı garantileyen Turgutluspor ile lider Batman Petrolspor karşı karşıya geldi.
Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk ekip lider Batman Petrolspor 3-2 skorla kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.
Maç öncesi ligde 2’nci sırada bulunan Elazığspor yönetimi tarafından yapılan iddialara Turgutluspor yönetimi yazılı olarak yaptığı açıklamayla sert tepki gösterdi.
Turgutluspor-Batman Petrolspor maçı sonrasında ise Elazığspor tarafında sular durulmadı. Turgutluspor ile ilgili iddiaları bir kez daha gündeme getirip paylaşım yapan Elazığspor yönetimine, Turgutluspor yönetimi yine tepkisini yazılı olarak dile getirdi.
Elazığspor camiasına “Herkes Kendi Yediğinden İkram Eder!” diyerek cevap veren Turgutluspor yönetimi açıklamasının devamında; Biz Turgutlusporuz; Kurucularımızdan aldığımız terbiye, adalet, çizdiği yol ve gösterdiği değerler bizim anayasamızdır.” İfadelerini kullandı.
 
Turgutluspor sosyal medya hesabından Elazığspor’a cevap niteliğindeki yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.
Turgutluspor Kulübü: “Biz Turgutlusporuz;
Kurucularımızdan aldığımız terbiye, adalet, çizdiği yol ve gösterdiği değerler bizim anayasamızdır.
Turgutlusporumuz yense de yenilse de şerefiyle ve haysiyeti ile var olmuş, onurlu duruşuyla var olmaya devam edecektir. Bundan şüphe duyanlar, kendi geçmişlerine bakmaları en büyük arzumuzdur.
Ligin son maçı olan ve kimin ne olacağı bizi hiç ilgilendirmeyen Batman Petrolspor ile oynadığımız maça oyuncularımız bu düşünce ile çıkmış, şerefiyle oynamış ve 90 dakika boyunca bu düşünce ile mücadele etmiş, maç sonunda da kazanan rakibinin elini sıkıp sahadan ayrılmıştır.
Geçmişte nasılsa bundan sonra da hep böyle olacaktır.
Sahada oldukları süre boyunca kulübümüz etik kurallarına uygun bir şekilde mücadele etmiş oyuncularımız, gerek Elazığspor Kulübü gerekse Elazığspor’a yakın sosyal medya hesapları taraftarından spor ahlakına, etiğine sığmayan, açıkça suç teşkil eden ima ve ithamlarda bulunulmuştur. Bizler gibi herkes kendine yakışan tavrı ortaya koyar. Buradan bu gereksiz ve seviyesiz tartışmaya son vermek adına meşhur bir ata sözümüz ile cevap vermek istiyoruz; “Herkes Kendi Yediğinden İkram Eder!”