TOBB Anaokulu, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Hizmete Hazırlanıyor

04 Mayıs 2024 - 16:41

Turgutlu Ticaret Borsası Başkanı Selçuk Temel ve beraberindeki heyet Ergenekon Mahallesinde yer alan TOBB Anaokulu'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon Mahallesinde yer alan ve 2024-2025 eğitim öğretim yılında hizmet vermesi planlanan TOBB Anaokulu’nda devam eden çalışmaları Turgutlu Ticaret Borsası Başkanı Selçuk Temel, Başkan Yardımcısı Mümtaz Dündar ve Genel Sekreter Hasan Öneş, yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) ile Turgutlu Ticaret Borsası’nın girişimleriyle, Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan protokol sonucunda Ergenekon Mahallesinde yapımı büyük oranda tamamlanan, bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan 2 katlı, 8 derslikli, 1 konferans salonu, rehberlik ve destek eğitim odaları ve diğer birimleriyle yaklaşık olarak 250 anaokulu öğrencisine eğitim verilmesi planlanan TOBB Anaokulu’nun 2024-2025 eğitim öğretim yılında hizmet vermesi planlanıyor.

TOBB Anaokulu’nda ki eksiklikleri ve devam eden çalışmaları yerinden inceleyen Başkan Temel: “Borsamızın ve TUTSO’nun girişimleriyle ilçemize kazandıracağımız ve bölgedeki anaokulu sıkıntısını büyük oranda çözmeyi hedeflediğimiz TOBB Anaokulumuzda son durumu görmek, eksiklerini bir an önce giderip, okulumuzda eğitim öğretim faaliyetlerini başlatmak adına incelemelerde bulunduk. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammed İnan Yamlı Bey ile koordineli bir şekilde çalışıp, eksiklerin tamamlanması adına çalışmalarımıza başladık. İnşallah TOBB Anaokulumuz 2024-2025 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.” dedi.

-Haber:Burak Pehlivan