Yayınlanma :
12 Temmuz 2021 11:50
Güncelleme
: 12 Temmuz 2021 11:50
Turgutlu’da iki doz aşısını yaptırmış olan 50 yaş ve üzeri vatandaşlar üçüncü doz aşısını yaptırmaya başladı. Bu kapsamda Kaymakam Ali Yılmaz da üçüncü doz aşısını oldu.
Daha önce iki doz aşı yaptırdığını hatırlatan Kaymakam Yılmaz, "3. Doz aşımızın sırası geldiğinden yaptırdık. Vatandaşlarımız, hastanelerimizde, aile hekimlerimizde, ilçe sağlık müdürlüklerinde, mobil ekiplerimizde aşı olabilirler. Bütün vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Hayatın bir daha kısıtlamaya gitmemesi, normale dönmesi için aşı olmalıyız. Sağlık emekçileri aylardır çocuklarına doğru düzgün sarılamadılar. Sağlık çalışanlarımızın emeklerini de karşılıksız bırakmamak için ne olur aşı olalım. Zamanında aşımızı olalım" dedi.
Turgutlu İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Dr. Merve Şahin ve Ebe Sibel Sivrikaya da ilçemizdeki aşı çalışmaları hakkında Kaymakam Ali Yılmaz’a bilgi verdi.
Turgutlu’da en az bir doz aşı yaptıran vatandaş sayısının 100 bini geçtiği bildirilirken, Turgutlu ilçe Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Kaymakamlık binasında, Belediye binasında, hastanelerde, salık ocaklarında, OSB’de ve çeşitli mobil noktalarda aşı uygulamalarımız devam etmektedir. Duyarlı davranıp aşılarını yaptıran tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Virüse karşı tek çıkar yol aşı.” İfadelerine yer verildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: