FATİH DEMİRLEK; “ÇOK ÜZGÜNÜM, TURGUTLUSPOR’UN GELECEĞİNİ KARANLIK GÖRÜYORUM”
Yayınlanma :
30.01.2021 15:15
Güncelleme :
30.01.2021 15:15


2019-2020 sezonunda Turgutluspor’un yaşadığı şampiyonlukta, hem sezon içerisinde hem de final maçında kurtardığı penaltılarla Turgutlusporluların büyük sevgisini ve takdirini kazanan Fatih Demirlek’in sözleşmesi geçtiğimiz günlerde karşılıklı fesih edildi.
Yeni sezonun başlaması ve yeni yönetimin görevi devralmasıyla takım olarak büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten Fatih; “Her şey sezon başında başladı. Abdülkadir ve Hayro’nun gönderilmesiyle aslında yönetimin ne yapmak istediğini hepimiz anlamıştık. Turgutluspor yeni yönetimi takımda Turgutlulu futbolcu görmek istemiyor. Ben bir önceki sezon ful maç oynamışım şampiyonluk yaşamışız, bu sezon başlamış yine 15 maç oynamışım ama beni göndermek için türlü dalavereler yaptılar. Menajerlere arattılar, kulüplere arattılar ben gitmek istemedim hiçbir zaman, gitsem de kulübüme para kazandırarak gitmek istedim, ama en son başkan ‘kiralık gitmeni istiyorum’ deyince anladım ki burada beni istemiyor. Bende bu şekilde alacaklarıma karşılık bonservisimi alarak ayrılmak zorunda kaldım. Bunu üzerine basa basa söylüyorum herkes bilsin, ben kulübümden gönderildim.
Tuhaf bir şekilde bu yönetimin hem Turgutlulu futbolculara, hem de geçen sezon başarılı olan arkadaşlarımıza karşı bir tepkisi var. Düşünebiliyor musunuz bizleri yani bu takımı şampiyon yapanları hainlikle suçlayacak kadar kötüler, Turgutluspor sosyal medya hesabından benim ayrılma haberimi ve final maçında kurtardığım penaltı videosunu kaldırtacak kadar kötüler. Ben kırmızı siyahlı forma ile doğdum ve büyüdüm. Her zaman hem kendimi geliştirmeyi hem de Turgutluspor’un daha iyi yerlerde olması için mücadele verdim. Hiçbir zaman ayrılmayı düşünmedim, ama bir gün ayrılırsam da memleketimin takımına para kazandırıp ayrılmaktı hedefim. Şimdi 1. Ligde Menemenspor kalesini koruyacağım, aynı memleketimde olduğu gibi mücadelemi vereceğim. Ama hep bir yanım Turgutlu’da olacak, bu yönetimin başarılı olabileceği ihtimalini görmüyorum. Çok üzgünüm bunu gerçekten üzülerek söylüyorum, memleketimin takımının geleceğini karanlık görüyorum.” Dedi.
Yarın Menemenspor’da 1. Ligde 1. Kaleci olarak ilk maçına çıkacak olan Fatih Demirlek başta Turgutlulular ve Turgutluspor taraftarları olmak üzere Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve geçtiğimiz sezonki başkan Hüseyin Güleç ile yönetimine teşekkür ettiğini belirtti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: