BAYBATUR'DAN BABALAR GÜNÜ'NÜ MESAJI

14 Haziran 2019 - 14:55

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, 'Sevmeye, korumaya, öğretmeye adanmış hayatlarıyla evlatlarının kahramanı, sığınağı, aile ocağının koca çınarı tüm babaların gününü kutluyorum' dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “Sevmeye, korumaya, öğretmeye adanmış hayatlarıyla evlatlarının kahramanı, sığınağı, aile ocağının koca çınarı tüm babaların gününü kutluyorum” dedi.
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen babaların, aile ve toplum için güvenli bir gelecek, evlatlar için güvenli bir sığınak, istikbal adına güçlü bir ışık olduğunu belirten Baybatur, mesajında şunları kaydetti:
“Toplumun temel çekirdeği olan aile kurumu; sosyal yaşantımızın, milli ve manevi değerlerimizin, gelenek ve göreneklerimizin gelecek nesillere aktarılmasında büyük önem taşımaktadır. Aile kurumunun temel direği olan babalar ise  aile değerlerimizin korunmasında ve yaşatılmasında yeni nesillerin en iyi şekilde yetiştirilmesinde ulvi bir görevi yerine getirmektedir. Aileleri için çalışan, didinen, her türlü zorluğa fedakârca göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu addeden, güvenin şahıslarında abideleştiği, haklarını maddi hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz ve ödeyemeyeceğimiz babalarımız, vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir. Bizler sadece bu anlamlı günde değil, her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz. Babalarımızın bizlerle gurur duyacağı, devlete, millete, topluma ve tüm insanlığa yararlı birer birey olmalıyız. Bu duygularla başta, büyük bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, hayatları boyunca maddi manevi bütün imkânlarını aileleri için seferber eden tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.”