Başkan Akın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa Programına katıldı

27 Nisan 2024 - 19:45

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa programına katıldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in Manisa programına katıldı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Manisa’da Büyükşehir Belediyesi ve 14 ilçede seçimden zaferle çıkan Cumhuriyet Halk Partili Başkanlara, Genel Başkanları Özgür Özel tarafından tebrik ziyaretleri sürüyor.
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Manisa’da bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cuma günü Sarıgöl, Alaşehir ve Kula ilçelerini ziyaret etti.

Sarıgöl, Alaşehir ve Kula Belediyelerini ziyaret eden Özel, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez’i makamlarında tebrik etti. Özel belediye ziyaretlerin ardından düzenlenen mitinglerde vatandaşlara hitap etti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumartesi günü Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerine ziyaretlerde bulundu. Yunusemre Belediye Başkanı Musa Semih Balaban ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ı makamlarında ziyaret ederek tebrik eden Özel, yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Turgutlu’da 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde büyük bir zafer elde ederek yeniden Turgutlu Belediye Başkanı seçilen Başkan Çetin Akın ise, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Manisa programlarında eşlik etti.

Belediye Başkanı Çetin Akın, beraberindeki eşi Sabriye Akın, CHP İlçe Başkanı Hasan Ayma ve meclis üyeleri ile birlikte, Özel’in Manisa programına katılarak, Özel ile fikir alışverişinde bulundular.
Manisa programına dair sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Başkan Akın:“ Manisa'mızın gururu, Türkiye’mizin umudu CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in Manisa’da Alaşehir, Sarıgöl, Kula, Yunusemre ve Şehzadeler programlarına meclis üyelerimiz ile birlikte katıldık. Belediye başkanlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Hep birlikte güzel şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Yerelde yakaladığımız başarıyı genel seçimlerde de yakalayacak ve başarımızı CHP iktidarıyla taçlandıracağız. Söz!” dedi
 
-Haber:Burak Pehlivan