Arif Canpoyraz İlkokulu'nda "Manisa Kanım Sana Feda" Etkinliği Düzenlendi

08 Mayıs 2024 - 17:23

"Manisa Kanım Sana Feda" projesinin Turgutlu ayağında 15'incü etkinlik; Arif Canpoyraz İlkokulu'nda velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, "Manisa Kanım Sana Feda" projesinin 15’inci etkinliği Arif Canpoyraz İlkokulu’nda velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.
"Manisa Kanım Sana Feda" projesinin Turgutlu ayağında 15’incü etkinlik; Arif Canpoyraz İlkokulu’nda velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Proje ilçe koordinatörü Murat Mehmet Güler ve Kızılay temsilcisi Sibel Güngören'in de hazır bulunduğu kan bağışı etkinliğini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ziyaret ederek proje koordinatörü Murat Mehmet Güler'den bilgi aldı.
Manisa Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Zekeriya Çamlıbel ve Muhammed İnan Yamlı'nın da katıldığı etkinlik veliler tarafından da beğeni ile karşılandı.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez; " Öğrenci velilerimiz ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi bizleri mutlu etmekte aynı zamanda çok doğru bir projenin parçası olduğumuzun da bariz göstergesidir." dedi.
Proje koordinatörü Murat Mehmet Güler: "Hemen hemen her hafta bir okulumuzda etkinliklerimiz sürecek. Projemize destek olan Okul Müdürü Mehmet Kotanak, okul koordinatörü arkadaşlarım ile tüm öğretmenlerimize ve tabiki de kan bağışlayan değerli vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim." dedi.

Yapılan kan bağışı etkinliğine etkinliğinde, en fazla kan bağışı yapanlara verilecek ödüller önümüzde ki günlerde jüri değerlendirmelerinin ardından sahiplerini bulacak.