AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SERKAN BAŞ'IN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

29 Ekim 2020 - 10:31

Ak Parti Turgutlu İlçe Başkanı Av. Serkan Baş Cumhuriyet Bayramı mesajı yayınladı.
Serkan Baş mesajında; “Aziz milletimiz, Kurtuluş Savaşı ile imanından ve damarlarındaki asil kandan aldığı güçle yurdumuza yapılan hunharca saldırılara ‘dur’ demeyi bilmiş, zorluklar karşısında dimdik, tek bir yumruk olarak kazandığı zaferi lider bir ülkeye dönüştürmeyi başarmıştır.
Herkes şunu iyi bilmelidir ki; “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” temelleri üzerine kurduğumuz çağdaş ve demokratik Türkiye’yi dün olduğu gibi bugün de var gücümüzle korumaya, ilelebet yaşatmaya kararlıyız.
Bu topraklar üzerinde yaşayan insanlar olarak müşterek değerlere ve ortak kadere sahibiz. Bu değerlere bakışımız, hayat tarzlarımız farklı olabilir. Lakin ortak değerlerimiz ve değerlerimize sahip çıkma arzumuz bizi güçlü ve ayakta kılmaktadır.
Yüzyıllardır barış, esenlik ve kardeşlik duygularıyla bir ve beraber olan bu büyük milleti kimse bölemeyecektir, parçalayamayacaktır. Aziz milletimizin mayası sağlamdır, mazisi temizdir, gelecek bizimdir.
Şanlı tarihimize, büyük milletimize, yüce devlet geleneğimize yakışır bir gelecek inşa etmek hepimizin en temel görevlerinden birisidir. Siyasette, ticarette, sanatta, kültürde, ilimde, kısaca hayatın her alanında Cumhuriyetimizi yüceltmek, çağ açıp çağ kapatan bir mazinin evlatlarının görevidir, tarihi ve milli bir sorumluluğudur.
 Milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı en samimi duygularımla kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şanlı ecdadımızı saygı, minnet ve rahmetle yâd ediyor; ay yıldızlı al bayrağın bu vatanın masmavi sonsuzluğunda şan ve şerefle sonsuza kadar dalgalanmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” İfadelerine yer verdi.