• Reklam
  • Reklam
Reklam

Amatör'de 8 gollü maç

Amatör'de 8 gollü maç

Amatör'de 8 gollü maç
Editor: Turgutlu Manşet
22 Kasım 2022 - 13:33 - Güncelleme: 22 Kasım 2022 - 13:37

Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nun iddialı ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Turgutlu’da oynadığı Çepniderespor maçında rakibini 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.
 Kırmızı-siyahlılar Enes Varbil’in hatrick yaptığı maçta, Batuhan, Melih (P), İlker, Mert ve Ahmet Öztürk’ün golüyle karşılaşmayı 8-0 kazanarak 15 puana ulaştı.
Süper Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Çepniderespor ile deplasmanda oynadığı maçı 8-0 kazandı. Rakibi karşısında her iki yarıda da üstün bir oyun ortaya koyan kırmızı-siyahlıların gollerini Enes Varbil (3), Mert, İlker, Melih (P), Ahmet Öztürk ve Batuhan kaydetti. Turgutlu Çıkrıkçı Futbol Sahası’nda oynanan müsabakayı Manisa Yıldızspor Kulübü Başkanı Erhan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti.
Ligde oynadığı 5 maçta 5 galibiyet alan Yıldızspor, bu sonuçla puanını 15’e çıkarmanın coşkusunu yaşadı. Teknik direktör Serdar Yercan, yollarına kayıp yaşamadan devam ettiklerini ifade ederek, “Aynı ciddiyetle oynamaya devam ediyoruz. Çepniderespor karşısında kadro anlamında ufak bir revizyon yaptık. Her oyuncumun performans olarak hazır olmasını istiyorum. Ligimizde daha oynayacağımız maçlar var. Bu süreçte tüm oyuncularıma ihtiyacım olacak. Galibiyet dolasıyla takımımı tebrik ediyorum. Bu müsabaka artık geride kaldı. Yeni bir haftayla yeni hedefimize kilitleneceğiz” dedi.