• Reklam
  • Reklam
Reklam

ALPARD AVM’DE KİTAP ŞENLİĞİ BAŞLADI

ALPARD AVM’DE KİTAP ŞENLİĞİ BAŞLADI

ALPARD AVM’DE KİTAP ŞENLİĞİ BAŞLADI
Editor: Turgutlu Manşet
04 Aralık 2021 - 16:19

Turgutlu’da ALPHARD Çarşı AVM Tarafından Düzenlenen Kitap Şenliği Kitapseverlere Kapılarını Açtı.
ALPHARD Çarşı AVM tarafından düzenlenen Kitap Şenliği açılış törenine Kaymakam YILMAZ’ın yanı sıra, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin AKIN, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Ali BİÇER, İlçe Emniyet Müdürü Harun TUTAK, Manisa CBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat ONAT, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ersin ASLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail EKSÜR, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bilgehan HASYİĞİT, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Bu tür kitap şenliklerin zenginleşerek devam etmesinin önemine dikkat çeken Kaymakam Yılmaz, konuşmasını şu ifadeleri kullandı;
“Kitap şenlikleri özellikle öğrencilerimizin faydalanması için güzel bir organizasyondur. Katkı sunan, destek olan, organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler gençlerimizi daha çok kitaplarla buluşturmalıyız. Gelecek nesillerimiz ne kadar okursa bilgi sahibi olursa ülkemiz ve dünyamız gelişecektir. İnşallah bu kitap şenlikleri gittikçe zenginleşerek devam eder” dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’da açılışta yaptığı konuşmada; “3-12 Aralık tarihlerinde Alphard Çarşı AVM'de çeşitli etkinliklerle kitapseverlerimize keyifli günler yaşatılacak. Bu güzel şenlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm halkımızı birbirinden değerli konuklar, yazarlar ve şairlerle yapılacak söyleşilere ve imza günlerine davet ediyorum.” Dedi.