• Reklam
  • Reklam
Reklam

ALİ TERZİ, TURGUTLU ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANLIĞINA ADAY

ALİ TERZİ, TURGUTLU ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANLIĞINA ADAY

ALİ TERZİ, TURGUTLU ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANLIĞINA ADAY
Editor: Turgutlu Manşet
27 Kasım 2021 - 14:01

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Ali Terzi, Turgutlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Turgutlu'da seyahat acentesi işletmecisi Ali Terzi, Ortapark restoranda gazetecilerle bir araya gelerek, 9 Ocak'ta yapılacak olan Turgutlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Ali Terzi, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mental yorgunluk olduğunu hissettikleri yöneticilerin Turgutlu Şoför esnafına faydalı olabileceğine olan inançlarını yitirdikleri ve şoför esnafının hayatını nasıl kolaylaştırmak için aday olduğunu söyledi.
Turgutlu'da uzun yıllardır şoförlük, yazanecilik, yöneticilik yaptığını ve şuan seyahat acentesi şirket sahibi olarak çalışmasını sürdürdüğünü belirten Ali Terzi, şunları söyledi: "Sevgili Meslektaşlarım, Ben ALİ TERZİ 1979 Turgutlu doğdum, 43 yaşında Evli 2 Çocuk Babasıyım.
Çocuk yaşta muavinlik yaparak girdiğim bu Sektörde, Şoförlük, Yazanecilik ve Yöneticilik Yaptıktan Sonra Kendi arabamı alarak Personel taşımacılığına adım attım!
Bugün Personel taşımacılığının yanı Sıra, Yolcu taşımacılığı, Turizm taşımacılığı ve Nihayetinde Seyahat Acentesi Olarak Siz Turgutlululara Hizmet vermekteyim!
Sektörümüzün ve Mesleğimizin Bütün Sorunlarına Vakıfım, Bilincindeyim 
Geçmiş Dönemde her ne kadar hiçbir kurumda Görev Almamama rağmen Şoför esnafının Sorunlarını Kendime Bir GÖREV ADLEDİP ciddi mücadeleler verdim!
Yakın çalışma Arkadaşlarım buna şahittir!
Bugüne kadar Şoför Camiası Adına taş Üstüne taş Koyandan ALLAH razı Olsun ,  burada bir behis yok ama bu bir Bayrak yarışıdır !
Mental yorgunluk olduğunu hissettiğimiz Yöneticilerin Turgutlu Şoför Esnafına Faydalı Olabileceğine inancımızı Yitirdik!
O yüzden Genç, Dinamik, Donanımlı, Sektörün Tüm Sorunlarına Vakıf bir Kardeşiniz Olarak İfade ediyorum BU DÖNEM OYLARINIZA TALİBİM!
Beraber Yönetelim Odayı, 
Turgutlu Şoförler Cemiyetini Nasıl ayağa kaldırabiliriz!
Şoför Esnafının Hayatını Nasıl Kolaylaştırırız bunun Mücadelesini Beraber verelim!
Birlikte Yapalım !"