• Reklam
  • Reklam
Reklam

Akın; "turgutluyu Hep Birlikte, Gizlisi Saklısı Olmadan Yöneteceğiz"

Millet İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın Turgutlu belediyesini şeffaf bir yönetim anlayışıyla yöneteceklerini, belediye ihalelerinin belediyenin sosyal medya hesaplarından

Akın; "turgutluyu Hep Birlikte, Gizlisi Saklısı Olmadan Yöneteceğiz"

Millet İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın Turgutlu belediyesini şeffaf bir yönetim anlayışıyla yöneteceklerini, belediye ihalelerinin belediyenin sosyal medya hesaplarından

Akın;
Editor: Turgutlu Manşet
25 Şubat 2019 - 19:51

Millet İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın Turgutlu belediyesini şeffaf bir yönetim anlayışıyla yöneteceklerini, belediye ihalelerinin belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacağını söyledi.
Hafta sonu seçim çalışmalarını çeşitli bölgelerde sürdüren Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Çetin Akın Turgutlulu kadınlarla bir araya geldi.
"İhaleleri canlı yayınlayacağım. 3 Ayda 1 belediye bilançosunu açıklayacağım."
Seçim lokalinde Turgutlulu kadınlara seslenen Çetin Akın şeffaf bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını belirterek; "Turgutlu Belediyesini şeffaf bir yönetim anlayışıyla yöneteceğiz. Belediye ihalelerini sosyal medyadan belediyenin hesaplarından canlı olarak yayınlayacağım. 3 Ayda 1'de belediye ne durumda ne kadar borcu var ne kadar geliri var bilançosunu açıklayacağım. Biz Turgutlu'yu hep birlikte yöneteceğiz." dedi. Kadınlara projelerini anlatan Akın önerileri aldı, desteklerini istedi.
Alankuyu'da coşkulu karşılama
Akın akşam programında ise Alankuyu, Çatalçeşme, İbrahimci Parkı ve çevresinde yer alan kıraathaneler ile esnaflara ziyaretler gerçekleştirdi. Özellikle Alankuyu'da Çetin Akın'a coşkulu bir karşılama düzenlendi. Akın'a çiçekler verilirken "Çetin Başkan" tezahüratları yapıldı. Akın vatandaşlarla tek tek el sıkışıp selam verdi desteklerini istedi.
Seçim lokalinde 2 proje açıklayarak programı bitirdi
Millet İttifakı Seçim bürosuna dönen meclis adayları ve partililere 2 proje açıklayan Çetin Akın pazar günü programını da bitirdi.
Canlı Hayvan Pazarı
Atatürk Mahallesi (9.mıntıka9 1982 ada 15726m2 alan üzerine 200 adet büyükbaş için 2000m2 kapalı, 100 adet büyükbaş için 500m2 açık, konaklama ve satış alanı ile 1000 adet küçükbaş için 2000m2 kapalı, 200 adet küçükbaş için 300m2 açık konaklama ve satış alanı bulunmaktadır. Ayrıca misafirhane, yemekhane, mescid, idari bina, kafeterya ve genel tuvaletler mevcuttur.
Fuar Alanı Projesi
Yedieylül Mahallesi 2785 Ada 1 Parsel 45000m2 alan üzerine tasarlanmış geniş peyzaj alanına sahip aktivite alanıdır. İçerisinde açık otopark, dev akvaryum, yerel zanaatkarlar için satış büfeleri, motokros sahası, tekerlekli paten sahaları, bisiklet kroskontrisi, çocuk oyun alanları, mescid bulunmaktadır.