• Reklam
  • Reklam
Reklam

AK PARTİ TURGUTLU İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

AK PARTİ TURGUTLU İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

AK PARTİ TURGUTLU İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI
Editor: Turgutlu Manşet
08 Kasım 2019 - 18:15

AK Parti Turgutlu İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.
AK Parti Turgutlu İlçe Danışma Meclisi toplantısı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Öner Gürsel başkanlığında İlçe Başkanlığı toplantı salonundan yapıldı.
AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, toplantıda yaptığı konuşmada, Turgutlu'da geçmişte AK Parti içersinde bulunan kötü niyetli insanlar yüzünden seçim başarısızlıkla sonuçlandığını söyledi.
Birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini belirten Akkal, "AK Parti içerisinde daha önce bulunmuş, görev yapmış bazı kişilerin hırsları yüzünden burada seçimlerden başarısız sonuç aldık. Bu kişiler burada, AK parti kaybetsinde gerisi ne olursa olsun düşüncesini güttüler. Sonuç her ne olursa olsun biz birlik ve beraberlik içerisinde olucaz. Bizim yol yürüdüklerimizin hepsi vatanı ve milletini için micadele eden cesur insanalardır. Başkalarıın ise kimlerler ittifak yaptıkları, bu ittifaktakta yer alan diğer partilerin kimlerin değirmenine su taşıdığı ortada."dedi.
AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek ve İl Başkan Yardımcısı Ataman Taydaşparti çalışmaları hakkında partililere bilgi verdi.
Toplantıya, Manisa Milletvekili Tamer Akkal, AK Parti İl Başkan Yardımcı Öner Gürsel, İl Başkan yardımcıcı Ataman Taydaş, İlçe Başkanı Kazım Dilek, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kayser, parti yöneticileri ve partililer katıldı.