• Reklam
  • Reklam
Reklam

AK PARTİ TURGUTLU'DA BAYRAMLAŞMA

AK PARTİ TURGUTLU'DA BAYRAMLAŞMA

AK PARTİ TURGUTLU'DA BAYRAMLAŞMA
Editor: Turgutlu Manşet
09 Ağustos 2019 - 17:45

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanlığının düzenlediği bayramlaşma programına katıldı.
Turgutlu İlçe teşkilatından  düzenlenen bayramlaşma programında konuşan milletvekili Akkal, Her Türk vatandaşının, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Edoğan'ın yanında olması gerektiğini söyledi.
ABD'nin, Avrupa'nın ve terör örgütlerinin hep bir olup Türkiye'ye saldırdıklarını söyleyen Akkal, "AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanlış yaptığı noktalar olabilir. Fakat unutulmaması gereken bir şey vardır ki, oda kimsenin hatasız olmamasıdır. Her insanın hataları, yanlış vardır. Hepimiz insanız ve hata yaparız. Fakat unutulmamalıdır ki şu dönemde her Türk vatandaşının, her Türkiye sevdalısının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olması gerekiyor. Çünkü, ABD, Avrupa ve terör örgütlerinin tamamı Türkiye saldırıyor. Bununda nedeni Recep Tayyip Erdoğan gitsin. Cumhurbaşkanımızı neden istemiyorlar düşünmek lazım." dedi.
AK Parti İlçe Teşkilatı bayramlaşmasına, İlçe Başkanı Kazım Dilek,, Kadın Kolları Başkanı Sibel Nevin Baş, Meclis üyeleri, partili yöneticiler ve vatandaşlar katıldı.