• Reklam
  • Reklam
Reklam

AK PARTİ’NİN YENİ İLÇE BAŞKANI SERKAN BAŞ

AK PARTİ’NİN YENİ İLÇE BAŞKANI SERKAN BAŞ

AK PARTİ’NİN YENİ İLÇE BAŞKANI SERKAN BAŞ
Editor: Turgutlu Manşet
26 Aralık 2019 - 21:24

Ak Parti Turgutlu İlçe Teşkilatında 30 Kasım 2019 Tarihinde Kazım DİLEK’in görevden ayrılmasının ardından yeni ilçe başkanı Av. Serkan BAŞ oldu. 
Manisa’nın Turgutlu İlçesinde 26 gündür yeni başkanını bekleyen Turgutlu Ak Parti İlçe Başkanlığı’na partide daha önce SKM Başkanlığı, İlçe Başkan Yardımcılığı, yönetim kurulu üyelikleri, parti avukatlığı ve birçok görevde bulunan Avukat Serkan BAŞ Genel Merkez tarafından görevlendirildi. 
Bugün Ak Parti Genel Merkezine çağrılan; Serkan BAŞ, Zeynel YAŞAR, Beycan KURTVURAN, Burak TEMUR, Besim GÜRTÜRK ve Mustafa ÇALIŞIR arasında yapılan mülakat sonucunda Turgutlu Ak Parti İlçe Başkanlığına Av. Serkan BAŞ getirildi. 
Başkanlık Görevine atanan Serkan BAŞ gazetecilere yaptığı açıklamada “Partimizin Teşkilat Başkanı Sayın Erkan KANDEMİR’in tensipleri ile ilçemize ilçe başkanı olarak atandım. Buraya birbirinden değerli 5 arkadaşımızla geldik. Bundan sonra da diğer ilçe başkanı adaylarımız, geçmiş dönemlerde teşkilatımızda görev alan tüm başkan ve yönetimlerimiz ve partililerimizle omuz omuza elimizden gelen tüm özveriyi göstererek çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.