• Reklam
  • Reklam
Reklam

Ak Parti Mkyk üyesi Baybatur “turgutlu’dan Dağa (pkk’ya) Paramı Göndereceksiniz”

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin’e destek vermek için Turgutlu’ya geldi

Ak Parti Mkyk üyesi Baybatur “turgutlu’dan Dağa (pkk’ya) Paramı Göndereceksiniz”

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin’e destek vermek için Turgutlu’ya geldi

Ak Parti Mkyk üyesi Baybatur “turgutlu’dan Dağa (pkk’ya) Paramı Göndereceksiniz”
Editor: Turgutlu Manşet
29 Mart 2019 - 17:40

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin’e destek vermek için Turgutlu’ya geldi. Altay mahallesinde düzenlenen mitinge katılan Murat Baybatur, Turgutlu’da CHP ile HDP arasında gizli bir anlaşmanın yapıldığını belirterek, Turgutlu’dan dağa para mı göndereceksiniz şeklinde konuştu.
Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin’in seçim bürosu önünden kortej yürüyüşü ile başlayan etkinliğe vatandaşlar ve partililer yoğun bir şekilde ilgi gösterdi. Çok sayıda vatandaş Cumhur ittifakının kortejine evlerinden, işyerlerinden destek verdiler.
MHP Turgutlu İlçe Başkanı Gürhan Bostan ve AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek’in halkı selamlama konuşmalarıyla başlayan Camiönü mitinginde her iki ilçe başkanıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’nin arkasında durmadan yürüyeceklerini ve 31 Mart’ta Turgay Şirin’in ve Cumhur İttifakının zaferle ayrılacağını belirttiler.
Şirin “Sizin Bize Desteklerinizden Bazıları Rahatsız Oldu”
Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin “Bizler Turgutlu’muzun bize inancını güvenini hiçbir zaman suiistimal etmedik. Bize inananların yüzünü kara çıkarmamak için durmadan çalıştık. Turgutlu’muza verdiğimiz sözleri gerçekleştirmek için gece gündüz demedik. Bir olmak için, diri olmak için, güçlü Turgutlu olmak için azı çok yaptık, kılı kırk yardık, titizlikle çabaladık, nihayet tüm engelleri aştık. Yorulduğumuz zamanlar oldu. Fakat sizin desteğinizle tekrar koşmaya başladık. Sendelediğimiz zamanlar oldu. Fakat dualarınız sayesinde dimdik ayakta kaldık. Bu durumdan da bazıları ziyadesi ile rahatsız oldu. Onlar rahatsız ola dursun Turgutlu bize el verdi, yürek verdi, gönül verdi. Bizde Turgutlu’nun hizmetkarı olduk. Başkanlık yaptığımız süre boyunca bu şehirde kimseyi kırmadan, ötekileştirmeden hizmet ettik. Kimseyi Türk, Kürt, Boşnak, Göçmen, Arnavut, Çerkez, oralı buralı Alevi, Sünni diye ayırt etmedik. Bize oy verdi vermedi söylemlerine girmedik. Oy yoksa hizmette yok demedik. Şehrimizin en ücra köşesine ulaşmaya çalıştık. İmkânlarımız nispetinde yatırımlar yaptık” dedi.
Şirin “Yalan Sözlerle Yanıltmaya, Akılları Karıştırmaya Çalışıyorlar”
Turgay Şirin “Büyükşehirle aynı dile konuşan Belediyecilik anlayışıyla hiçbir ilçenin almadığı kadar Büyükşehir Belediyemizden destek aldık. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Cengiz Ergün başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bizler 5 yıl boyunca şehrimiz için insanlarımızın mutluluğu için çalıştık. Eksik yaptığımız şeyler oldu tamamladık. Geciktiğimiz hususlar oldu iki kat daha fazla çalışıp yetiştik. Fakat hiçbir zaman ihanet içinde bulunmadık. Bize inanların, ardımız sıra koşanların başını aşağıya eğecek bir iş içinde bulunmadık. Şimdi ne söylediğini bilmeyen iki aday atıp savuruyorlar. Dünde söyledim. Bu arkadaşlara diyoruz ki şehrimize Türkiye’nin en uzun battı çıktı projesi yapıldı. 80 milyon lira harcandı artık ana yolumuz daha güvenli. İnşallah kazalar, can kayıpları yaşamayız. Bu gurur hepimizin gelin birlikte bu mutluluğu paylaşalım diyoruz. Neredeyse biz öyle bir kavşaktan geçmedik, öyle bir battı çıktı yok ki diyorlar. Ya da orayı siz değil Büyükşehir yaptı diyorlar. Ne diyor atasözü cahil kimse davuluna benzer. Sesi çok içi boştur. Bunların içi boş, sözleri boş. Bunlarda eksik olan akıl değil. Bunlarda eksik olan edep. Yine bu arkadaşlara diyoruz ki biz Büyükşehirle aynı dili konuşuyorduk. Bu yatırımları hep birlikte Turgutlu’ya kazandırdık. Şimdi hem büyükşehirle, hem hükümetle aynı dili konuşan belediyecilikle daha büyük projeleri şehrimize kazandıracağız. Fakat bunu da bir türlü idrak edemiyorlar. İdrak edemedikleri gibi bu yalan sözleri ile de insanları yanıltmaya, vatandaşlarımızın aklını karıştırmaya cüret ediyorlar. Fakat bunların kılavuzları karga bilmiyorlar ki bizim insanımız ferasetlidir, bizim insanımız cesaretlidir, bizim insanımızın bilgedir bizim insanımızın aklını gönlünü kimse karıştıramaz. Turgutlular yaptıklarımızı da yapacaklarımızı da gayet iyi biliyor. Sizin söylediklerinize itibar etmiyor “ dedi.
Şirin “Bunlarda Utanacak Yürek, Kızaracak Yüzde Yok”
Turgay Şirin “Büyükşehir Belediyemizle birlikte yaptığımız 300 milyon liralık yatırımların hepsini şehrimiz için gece gündüz demeden çalışarak yine bizler yaptık. Fakat bu aday arkadaşlara ne anlatsak ne söylesek nafile. Fesat, nifak, haset ve hırs bu arkadaşların gözünü yüreğin aklını kaplamış. Beni çok iyi tanıyorsunuz, tarzımı tavrımı çok iyi biliyorsunuz. Dedik ki seçimler gelip geçer, bu bir savaş değil yarıştır o yüzden kimseyi kırmayacağız. Kim ne söylerse söylesin şehrimize hizmet için çalışacağız, yalana, iftiraya, çelme takmaya, hayasızlığa başvuranlara karşılık biz nezaketimizden, efendiliğimizden ödün vermeyeceğiz dedik. Ama gelin görün ki malum adaylar yapılan anketler halk yoklamalarında önde olduğumuzu, halkımızın Cumhur İttifakına olan teveccühünü gördükçe ve kaybedeceklerini bildiklerinden her şey mubah anlayışı ile iftiranın bini bir para saldırmaya başladılar. İlçe başkanlarımıza, milletvekilimize, Cengiz Ergün başkanımıza, bu kardeşinize çirkince edepsizce kin ve nefret sözlerini kusmaya başladılar. Bunlar saldırdı biz Rabbimize sığındık sabır dedik. Fakat durmuyorlar. Azgınlıklarını her gün yeni iftira ve yalanlarla arttırıyorlar. Seviyelerine inmeyelim diyoruz. Biz onlara karşılık vermedikçe onlar bizleri tepindikleri çamurun içine çekmek için iğrenç söylemlerinin dozunu arttırıyorlar. Hezeyanlar içinde yeni karalamalar, yeni yalanlara devam ediyorlar. Zamanla söylediklerini şöyle bir düşünürlerde utanırlar diyorum. Bunlarda utanacak yürek, kızaracak yüzde yok. İki insan çeşidi vardır diyor şair zaman geçtikçe hatalarıyla yüzleşen, zaman geçtikçe yüzsüzleşen. Bunlar zaman geçtikçe yüzsüzleşiyor, çirkinleşiyor, çirkefleşiyor. Fakat onların yalanlarına, iftiralarına, çamurlarına en güzel cevabı 31 Mart’ta siz değerli Turgutlular verecek. İnşallah yaptığımız onlarca hizmetin ardından yeni dönemde hız kesmeden Cumhur İttifakının gücü ve desteği ile şehrimize Hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizle aynı dili konuşan belediyecilik, üretken belediyecilik ve gönül belediyeciliği anlayışıyla şehrimize önemli ve özel projeler kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.
Şirin “Projelerimiz Cumhur İttifakı İle Gerçeğe Dönüşecek”
Turgay Şirin “Hani projemiz yokmuş ya duymuyorlarmış. O zaman projelerimizi şöyle bir tekrar edelim. Irlamaz 2.etaptaki Harikalar Diyarı Masal Park, Irlamaz Selvilitepe bölümündeki Kasaba Millet Bahçesi, Pazartesi Pazaryerinin yenilenmesi, Cuma pazaryeri, yeni muhtarlık binaları ve taziye evleri, Millet Kıraathanesi, vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda Kentsel Dönüşümle mahallelerimizin yenilenmesi, hayvan pazarı, sokak hayvanlarımıza yönelik barınak ve bakım evi, cadde ve sokak çalışmaları, kültür ve aktivite merkezi, trap atış sahası spor tesisi ve mesire alanı. Ayrıca daha bir çok projede inşallah Cumhur İttifakının gücü ile hükümetimizin ve büyükşehir belediyemizin de desteği ile gerçeğe dönüşecek” dedi.
Şirin “Liderlerimizin İzinden Gideceğiz”
Turgay Şirin “Merhum Liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş’in dediği gibi hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin. Allah’ın izini ile Bayrağı yere düşürmeyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partimizin lideri sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi “Beka gittikten sonra ne yapacağız belediyeyi, beka çiğnendikten sonra ne adına yapacağız siyaseti, ille de bir tercih yapacak olursam şunu herkes bilsin ki bin defa beka derim bekayı savunurum” diyor liderimiz. Bizlerde bin defa beka diyoruz ve bu yolda memleketimizin bekası için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah aşkla koşan yorulmaz diyor ya Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bizlerde hep birlikte aşkla vatanımız için, memleketimizin bekası için koşmaya devam edeceğiz. İşte milli şuur, işte Turgutlu. Gayret bizden, takdir sizlerden. Sefer bizden, zafer Allah’tan” dedi.
Baybatur “Cumhur İttifakı ile Dosta Güven, Düşmana Korku Salıyoruz”
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur “Turgutlu yine her zamanki gibi aynı Turgutlu. Coşkunuz, sevdanız, muhabbetiniz bizlere her zaman sahip çıkmanızdan dolayı sizlere şükranlarımı arz ediyorum. Bu ülkede bir 15 Temmuz hain darbe girişimi gerçekleştirilmek istendi. 15 temmuz akşamı hepimiz meydandaydık, hepiniz meydandaydınız. O akşam liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ölümüne sokaklara daveti üzerine hepimiz meydanlara indik. Tanklarla, toplarla, uçaklarla bu millete saldırıldı. Hamdolsun rabbimin himmeti, sizlerinde feraseti ile hepsini ters düz ettik. O akşam sadece cumhurbaşkanımız değil, MHP genel başkanı Devle Bahçeli, biz bu darbeye karşıyız, seçilmiş hükümetin yanındayız ve demokrasiye, vatana sahip çıkacağız dedi. Birileri gibi kaçmadı. Tankların arasından kaçıp da belediye başkanın evine sığınmadı bu iki lider. Hain kalkışmaya karşı dik duruş sergilediler. İşte o gün o akşam Cumhur ittifakının temelleri gönülde atıldı. 31 Mart Yerel seçimlerine giderken yine bu Cumhur İttifakı yollara revan oldu. Birileri diyor ya siz nasıl ittifak yaparsınız. Nasıl Belediye Başkanlarıyla, şununla bununla kol kola girersiniz. Bilmezler ki biz gönüllerimizi 15 Temmuz akşamı can eyledik bir eyledik. Ondan dolayı dosta güven, bu ülkeyi yıkmak, yakmak isteyenlere karşı korku salıyoruz. Bugün işte bunun bereketini yaşıyoruz. 17 ilçemizin tamamında AK Parti ve MHP teşkilatları iki liderin izinde omuz omuza vermiş, gönül birlikteliği sağlamış gece gündüz demeden çalışıyor” dedi.
Baybatur “Bunlar Gizli Gizli Görüşüyorlar”
Manisa Milletvekili Murat Baybatur “Karşımızda bir ittifak var. Zillet diyelim, illet diyelim ne dersek yakışıyor. Bunlar bir araya gelmişler. Bir yanda CHP, bir yanda İP, biz yanda zip. Ne oldukları belli değil. Birbirlerine benzemezler. Bir de bunların kenarda tuttukları var. Fazla kapı önüne çıkarmadıkları. Kim bu HDP. Kimin uzantısı bu HDP PKK’nın. Bunlar ne yapıyor el altından gizli gizli konuşuyorlar. Bakın biz MHP ile açık açık konuşuyoruz. Bakın bu akşam Turgay başkanımla beraberiz. Hiç korkmuyoruz, saklayacak, utanacak hiçbir şeyimiz yok. Ama siz birileriyle neden gizli gizli görüşüyorsunuz” dedi.
Baybatur “Turgutlu’dan Dağa (PKK’ya) Paramı Göndereceksiniz”
Baybatur “Geçen televizyonlara düştü Turgutlu’da ki gizli pazarlık. Ne olmuş. CHP ile HDP ilçe başkanları oturmuş pazarlık yapıyor. Şirket pazarlığı, başkan yardımcılığı pazarlığı, meclis üyesi pazarlığı. Neden endişe ediyorsunuz. Çıkın bir arada buluşun, alenen milletin huzuruna çıkın biz beraberiz diyin. Neyin pazarlığını yapıyorsunuz. Doğu ve Güneydoğudaki belediyelere kayyum atadık hortumlarını kestik. Şimdi oradan dağa para gönderemiyorsunuz da Turgutlu’dan mı para göndereceksiniz. Bu nasıl bir zihniyettir. Turgutlu mücahitler yuvası, Turgutlu bozkurtlar yuvası, Turgutlu milletini ülkesini sevenlerin yuvası. Turgutlu PKK’nın yuvası değildir. Bunu herkes böyle bilecek. Biz meydanlarda geziyoruz, korkmadan geziyoruz” dedi.
Baybatur “Turgutlu’da Cumhur İttifakının Adayı Turgay Şirin’dir”
Baybatur “Cumhur ittifakı Turgutlu’da güçlü bir şekilde gidiyor. Cumhur ittifakının Turgutlu’da bir tek adayı var. O da kim Turgay Şirin’dir. Hiç başka hesaplara girmeyin. Kafanızın karıştırılmasına müsaade etmeyin. Trenden inenlere itibar etmeyin. Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüne itibar edin, gerisi boş laftır. Turgutlu’da Cumhur İttifakının adayı ortak adayımız Turgay Şirin belediyeyi önümüzdeki 5 yıl sizlerin duaları ve destekleriyle güzel bir şekilde yönetecek” dedi.
Mitinge AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay Şirin, eşi Bahar Şirin ile kızları Sıla ve Ecrin Şirin, AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Kazım Dilek, Milliyeti Hareket Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Gürhan Bostan, 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, MHP İlçe Yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, AK Parti Gençlik Kolları başkanı İbrahim Kayser, AK Parti Kadın Kolları başkanı Sibel Nevin Baş, MHP Kadın Kolları Başkanı Senem Yıldız Ateş, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi şehir meclisi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.