• Reklam
  • Reklam
Reklam

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SERKAN BAŞ'TAN 15 TEMMUZ MESAJI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SERKAN BAŞ'TAN 15 TEMMUZ MESAJI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SERKAN BAŞ'TAN 15 TEMMUZ MESAJI
Editor: Turgutlu Manşet
15 Temmuz 2020 - 10:35

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili mesaj yayımlayan AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Avukat Serkan Baş, "Necip Türk milleti yine tankların, topların önüne geçerek bu milleti kimsenin kirli elleriyle yıkamayacağını göstermiştir" dedi.
İlçe Başkanı Serkan Baş "15 Temmuz 2016’da demokrasimize ve millet iradesine zincir vurulmaya kalkışılmıştır. O gün, Türk milleti gerçekten önemli bir demokrasi sınavı vermiştir. Verilen bu demokrasi sınavından da başarı ile de çıkılmıştır. Hainler o gün milletin silahını yine millete doğrultmuşlardır. Ancak necip Türk milleti o silahların karşısına geçerek, göğsünü siper etmiştir.  7'sinden 70'ine bu aziz milletin sayesinde, gözü dönmüş hainler istedikleri emellerine ulaşamamıştır” dedi.
Bundan dört yıl önce 15 Temmuz 2016’da demokrasimize ve millet iradesine zincir vurulmaya kalkışılmıştır şeklinde açıklamasını sürdüren ilçe başkanı Serkan Baş "Necip Türk milleti yine tankların, topların önüne geçerek bu milleti kimsenin kirli elleriyle yıkamayacağını göstermiştir. Tüm Türkiye'nin dört bir yanında hainlerin yapmak istediği darbe girişimi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ve Türk milletinin vakur duruşu ile sonuçsuz kalmıştır. Bu alçaklar bilmelidirler ki bu tür girişimler 15 Temmuz 2016'da olduğu gibi her zaman sonuçsuz kalacaktır.  Gözü dönmüş hainler Türkiye Büyük Millet Meclisimizi yıkmaya, gençlerimizi ve geleceğimizi esarete sürüklemeye çalışanlara karşı milletimiz kahramanca mücadele etmiş ve ülkemiz büyük bir badire atlatmıştır. Aziz milletimiz, ülkemizi fitne ve fesada sürükleyenlere, nifak hareketlerine sebep olanlara karşı birlik ve beraberliğinden asla taviz vermeyeceğini bir kez daha ispat etmiştir. Hain kalkışmayı savuran necip Türk milletinin önünde her zaman saygıyla eğiliyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyoruz" dedi.