• Reklam
  • Reklam
Reklam

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SERKAN BAŞ;" SÖZ DEĞİL, İŞ ÜRETİYORUZ"

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SERKAN BAŞ;" SÖZ DEĞİL, İŞ ÜRETİYORUZ"

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SERKAN BAŞ;
Editor: Turgutlu Manşet
15 Kasım 2021 - 12:03

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş, Çıkrıkçı Mahallesi'nde yapımı devam eden okul inşaatında incelemelerde bulundu.
Depreme dayanıksız olduğu için yıkımı gerçekleştirilen, Çıkrıkçı İlköğretim Okulu'nun devam eden temel atma çalışmalarını inceleyen, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Baş, söz değil eser ürettiklerini söyledi.
AK Parti'nin, Turgutlu'ya önemli yatırımlar yaptığını belirten Baş, "Turgutlu'ya, AK Parti olarak büyük ve başarılı hizmetler kazandırdık. Bugün de depreme dayanıksız olduğu için yıkımı gerçekleştirilen ve ihale sürecinin tamamlanması sonrasında temelli atılan, Çıkrıkçı İlköğretim Okulu inşaatında inceleme yapıp, yüklenici firması yetkililerinden bilgi aldık. İnşallah buradaki çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanarak, geleceğimiz olan çocuklarımız için güzel okul kazandırmış olacağız. Ayrıca yine depreme dayanıksız olduğu için yıkımı gerçekleşen, Cumhuriyet İlkokulu'nun yeninden yapımı için ihale aşaması en kısa sürede tamamlanacak. AK Parti olarak biz söz değil eser üretiyoruz. Bizim eserlerimiz şehrimizin her yerinde halkımıza hizmet veriyor. Bizler, AK Parti olarak milletimize ne söz verdiysek hepsini hayata geçirdik." diye konuştu.
AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş'a incelemelerinde, Çıkrıkçı Mahallesi Muhtarı Ömer Eryılmaz ile Parti yöneticileri eşlik etti.