• Reklam
  • Reklam
Reklam

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SERKAN BAŞ'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SERKAN BAŞ'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SERKAN BAŞ'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Editor: Turgutlu Manşet
23 Mayıs 2020 - 19:06

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Serkan Baş mesajında,  Ramazan Bayramı'nın, kardeşlik ve dostluk duygularını güçlendirmek, milletçe sahip olunan sevgi, saygı ve dayanışma gibi duyguları, ülkemizin ve milletimizin tüm fertlerine karşı da ortaya koyabilmemiz için güzel bir fırsat olduğunu söyledi.
Baş, mesajına şu ifadelere yer verdi: "Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu mübarek günlerde sıkıntıda olan tüm insanlık ve İslam alemi için dua edip, hayatını kaybedenler için rahmet diliyorum.
Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgını dolayısıyla alınan sokağa çıkma kısıtlaması kararına tüm milletimizin uyacağından hiç şüphe duymuyorum. Bugüne kadar fedakar kamu ve özel sektör çalışanlarımızın gayretleri, halkımızın da belirtilen kurallara uyması neticesinde inşallah önümüzdeki günlerde hayatımız normalleşecektir.
Korona virüs salgınının sona ermesi ve hastalarımızın şifa bulması en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, başta 'sağlık' olmak üzere barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. İslam aleminin, mübarek Ramazan Bayramı'nı gönülden kutluyorum"